• Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki Samsung oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki Samsung oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #834802  autor: Darens
 13 lis 2015, 20:55
Cześć!

Telefon ma z 6 miesięcy - kupiony w salonie - nówka
od około 2 miesięcy lubi płatać figle - kiedy napiszę dłuższego smsa telefon mniej więcej w połowie tekstu zmienia treść i "dopisuje" koncówkę, którą pisałem np. w zeszłym tygodniu. Mam nadzieję, że mnie zrozumieliście. Czasem wychodzi to śmiesznie, bo zamiast jednego spójnego smsa, wychodzi treść która w ogóle nie trzyma się kupy.
regularnie czyszczę "schowek" bo myślałem że to może dlatego, ale to nie jest przyczyną.
Często smsy lubią też nie docierać do odbiorcy. Sieć Play, abonament. mam Play od 3 lat i 2 telefony wcześniej, nigdy nie było takich problemów.

EDIT: W moim telefonie sms wygląda normalnie, tak jak go napisałem i wysłałem. Ale jak dziewczyna odeśle mi "mojego" smsa do niej, to co wysłało to nie wiadomo o co chodzi.

Z góry dziękuję za pomoc! :)
 #834816  autor: Niezgodna7
 13 lis 2015, 23:21
musisz zmienić fonik na chwilę i popisać eski z niego - sprawdzaj co się wysłało.
będzie wiadomo dokładnie co się dzieje
:- )

Ewidentnie nie wypiję herbatki z administracją Telepolis