Siemano, wczoraj mi doszedl galaxy s4 ktorego kupilem przez olx i mam z nim maly problem. Po pierwsze nie czyta mi karty sim. Nie jest to raczej uszkodzony slot na karty, bo kupilem inny starter tez z orange i dzialalo tylko czasem lapalo ta karte a czasem nie, ale po jakims czasie juz ciagle ja czytalo. Drugi problem jest taki, ze nie lapie mi wifi. Wlaczam wifi i nic sie nie dzieje, tak jakby szukalo czy jest jakas siec dostepna i nic, po paru sekundach sie wylacza. Taki sam problem jest z bluetooth. Jeszcze tak na marginesie, czy te galaxy s4 powinno sie tak bardzo grzac? Po paru minutach uzytkowania gorna czesc tylnej klapy, przy aparacie byla bardzo ciepla. Z gory dzieki za pomoc.
- Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki Samsung oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
14 dniówka odstąpienia od zakupu na odległość. Kupiłeś jakiś pechowy egzemplarz a ktoś wiedział czego się pozbywa. W jakiej cenie go zakupiłeś?
Klasyczny obserwator wątku.
Od kiedy można zwracać używany towar w terminie 14 dni? Coś się ostatnio zmieniło w prawie?Morvius pisze:14 dniówka odstąpienia od zakupu na odległość. Kupiłeś jakiś pechowy egzemplarz a ktoś wiedział czego się pozbywa.
Przecież 14-to dniówka obowiązuje na zakupy na odległość. Nie słyszałem przynajmniej, że wystawiane na portalach sprzedażowych przedmioty w zasadzie wyeksponowane jak towar na półce w sklepie nie podlega takiej restrykcji. Moje przekonanie jest mylne?
Klasyczny obserwator wątku.
Kupilem za 720zl. Z tego co wiem to ta zasada "14dni" ciagle obowiazuje i bede musial chyba z niej skorzystac.
Skorzystaj, zobaczymy czy odda kasę. Daj znać.
ps.
a tak z ciekawości:
ta nowa karta sim jest taka sama jak ta niedziałająca? nie jest starszego typu?
ps.
a tak z ciekawości:
ta nowa karta sim jest taka sama jak ta niedziałająca? nie jest starszego typu?
Ewidentnie nie wypiję herbatki z administracją Telepolis
Musi, a przynajmniej powinien oddac kase, tylko pewnie znowu ja bede pokrywal koszty wysylki, a srednio mi sie to widzi. Co do karty to tak, jest taka sama. Jest to ta standardowa karta ktora mozna wyciagnac i bedzie micro sim.
Zasadniczą sprawą jest od kogo kupił. Bo jak nie od przedsiębiorcy, to nie ma prawa odstąpienia.
c35i; c45i; 3310; 6310i; t610; v360; gx17; k600i; n73; p1i; i900 omnia; c905; hero; v3; 9700; e52; 9780; 9800; F480; Nexus 4; One (M7); Moto G; iPhone SE; Xcover 3; s7; J5 2017; S9 Plus; Iphone XS; A40 ---> Iphone 14 Pro + A53 + 9900