• Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki Samsung oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki Samsung oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #806591  autor: selina
 15 cze 2015, 16:21
Bardzo proszę o pomoc użytkowników S4, gdzie odnajdę latarkę? Dla mnie to szok. ale nie mogę jej w ogóle odnaleźć ani w widgetach, ani w ustawieniach, ani w Dostępności, w Urządzeniach, nigdzie, a wiem, że jest, bo kiedyś się przypadkowo włączyła i dopiero wyłączenie telefonu pomogło mi ją wyłączyć :? nie wiem, gdzie jest ta skubana aplikacja :roll:
Ostatnio zmieniony 15 cze 2015, 16:46 przez selina, łącznie zmieniany 1 raz.
 #806595  autor: Morvius
 15 cze 2015, 16:34
W ustawieniach telefonu sprawdź w menadżer aplikacji czy na pewno masz tą aplikacje (może przypadkiem została usunięta?) Jeśli jej nie ma to proponuję odwiedziny w sklepie Google i wybrać dla siebie dogodną wersję tej aplikacji.

Klasyczny obserwator wątku.
 #806603  autor: selina
 15 cze 2015, 16:46
:) Dziękuję - w menadżerze aplikacji nie mam i nie miałam Latarki. w widgetach odnalazłam ją dopiero po zainstalowaniu Nova Launcher, może to przypadek. Pozdrawiam.
 #806605  autor: Morvius
 15 cze 2015, 16:49
Ten launcher po prostu ma ją wbudowaną systemowo i aby z niego korzystać trzeba zmienić nakładkę systemową na ten NOVA. Wówczas pokazują się w opcjach launchera dodatkowe aplikacje do wykorzystania których nie zobaczysz w aplikacjach sklepu.

Klasyczny obserwator wątku.