• Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki Samsung oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki Samsung oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #783605  autor: Pytam
 09 lut 2015, 13:37
Przy zakupie telefonu nigdy bym sie nie spodziewal ze nie bede mial mozliwosci zapisania odebranych wiadomosci sms na komputerze. A jednak. Okazuje sie ze niektore telefony Samsunga maja dostepna opcje Wiadomosci w programie Kies a inne juz nie. Opcja ta umozliwia zrobienie kopii zapasowej smsow. Czym sie kierowal Samsung przy wyborze ktore telefony maja dostepna ta opcje a ktore nie ? Tego nie wiadomo. Wyslalem do nich zapytanie w tej sprawie to odpisali zebym sobie wyslal wazne smsy na inny telefon i z innego zgral je do notatnika. No sorki ale nie po to kupowalem telefon Samsunga zeby wysylac sto smsow na starego poczciwego Sony Ericssona do ktorego bez problemu mozna sciagnac oprogramowanie ktore umozliwia zrobienie kopii wiadomosci.
Czy ktos oprocz mnie ma taki problem ? Czy sa jakies alternatywne programy ktore umozliwia mi zapisanie wiadomosci z Samsunga S5611 chociazby do notatnika ? Nie usmiecha mi sie przepisywanie smsow bo troche informacji sie tam zebralo a wysylac je na inny telefon to tez srednie rozwiazanie.