• Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki Samsung oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki Samsung oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #709392  autor: paaulinqs
 10 kwie 2014, 18:39
Mam pytanie czy jakikolwiek sklep stacjonarny ma s3 lte w swojej ofercie ?

#709401  autor: karol1092
 10 kwie 2014, 19:09
W sklepie stacjonarnym nie spotkałem się z SGS III z wersją LTE ja wymieniłem swój LG właśnie na SGS III LTE w punkcie GSM gdzie jest naprawa, kupno, sprzedaż i zamiana telefonów komórkowych i dostałem nowiutkiego SGS III LTE nawet z zafoliowaną ładowarką oryginalnymi foliami na wyświetlaczu i tylnej klapce może pomyśl o takim punkcie i w takich miejscach poszukaj, plusem takich miejsc jest to że dostajesz nowy telefon ale sprawdzony gdyż w takim punkcie włączają go raz aby go sprawdzić czy jest sprawny itp. a gwarancje dostajesz u nich czyli nie szukasz serwisów samsunga tylko w razie jakiej awarii czy pytania idziesz do punktu gdzie go kupiłeś ja przynajmniej dostałem gwarancje od nich, a drugim plusem jest to że w takim punkcie masz taniej ja za swojego zapłaciłem 999zł a w sklepie zapłaciłbyś ponad 1000zł na pewno.
Pozdrawiam karol1092.

#709418  autor: paaulinqs
 10 kwie 2014, 19:58
Wyobraz sobie,ze wiem co to google,ale chciałam zapytac bo ludzie czasem maja info o tym,ze moga sie pojawić w sprzedazy ;) Karol dzięki za informacje ;p