• Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki Samsung oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki Samsung oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #661301  autor: Korven
 11 wrz 2013, 21:18
Witam, jak w opisie mam problem z uruchomieniem telefonu Samsung. Podłączyłem telefon na noc do ładowarki dodam że telefon ładował się uruchomiony. Rano wyświetliła się informacja że bateria naładowana i po odłączeniu ładowarki zrobił się ciemny ekran i telefon na nic nie reagował. Wyjmowałem baterię wkładałem z powrotem ale to nic nie dawało. Telefon po prostu się nie włącza nie reaguje na nic nawet na podłączenie do komputera czy ładowarki. Dodam jeszcze że po ładowaniu telefon był bardzo rozgrzany. Pozdrawiam i proszę o pomoc.

#661562  autor: majonezum
 13 wrz 2013, 11:11
Jest po updadku / zalaniu ? Najprawdopodobniej padł układ ładowania, albo płyta głowna. Jeśli masz możliwośc to wyklucz baterie i ładowarke ( podmień z innego )

Serwisant GSM

#671168  autor: Leoric
 29 paź 2013, 14:14
Też mam często tak, że telefon po ładowaniu telefon jest mega rozgrzany. Ponadto, kilka razy zdarzyło mi się, tak jak kolega opisuje powyżej - czarny ekran i nie działał. Tylko mi na szczęście po około 20 sekundach zawiechy zawsze wraca do normalności.

samsung