• Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki Samsung oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki Samsung oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #612800  autor: vanes
 10 lut 2013, 14:13
Witam!
Od kilku dni jestem posiadaczem samsunga S5610 i mam pewien problem, gdyż mój telefon nie chce nagrywać filmików, zdjęcia robi bez problemu. Mianowicie daję nagrywanie i jest 0.00.00, nic się nie nagrywa, a później wyskakuje brak nagrań jak zakończę. Jak rozwiązać ten problem?
Z góry dziękuję i pozdrawiam! :)

#612930  autor: sa
 11 lut 2013, 00:40
A na pewno po wybraniu kamery naciskasz przycisk nagrywaj?moja mama stale się na tym łapie że włączy kamerę i czeka zamiast nacisnąć by nagrywała.No i jest też kwestia pamięci oraz ustawień masz kartę pamięci? jeżeli tak to w ustawieniach wybierz pamięć karty,jeżeli jej nie masz to może po prostu masz za mało pamięci w telefonie i dlatego?osobiście nigdy się z czymś takim nie spotkałam..wszystkie kamery we wszystkich telefonach choćby najbardziej dziadowskie zawsze działały...Czy aparat fotograficzny ci normalnie działa?I czy masz i używasz dedykowanego klawisza aparatu czy z topchpada?bo to też może mieć znaczenie..

#660097  autor: [email protected]
 06 wrz 2013, 21:03
Siema ! mam ten san problem czy moglby mi ktos pomoc z gory serdecznie Dziekuje :lol:

#661559  autor: majonezum
 13 wrz 2013, 11:05
przywróc ustawienia fabryczne, wyjmij karte pamięci i wtedy spróbuj :-)

Serwisant GSM