• Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki Samsung oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki Samsung oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #567479  autor: Artur898
 13 lip 2012, 23:09
Witam,dzisiaj nabyłem sobie takiego samsunga,wydaje mi się świetnym telefonem,jest prosty w obsłudze i ma sporo funkcji podobnie do telefonów na dotyk,jednakże jest mały i nie zajmuje dużo miejsca,zastanawiam się czy nie zostawić sobie go na dłużej ponieważ na razie mam dosyć telefonów dotykowych,mam tylko pytanie jak w tym telefonie ustawić dzwonek bo nie mam pojęcia jak to zrobić i jescze jedno pytanie da się wyłączyć dżwięk klawiszy jak tak to jak?
Ostatnio zmieniony 18 lip 2012, 22:52 przez Artur898, łącznie zmieniany 1 raz.

#568718  autor: orson_dzi
 18 lip 2012, 22:52
Edytuj profile dźwiękowe?

Lista używanych telefonów nie mieści się w tym polu tekstowym :)
 #575934  autor: myslak12
 19 sie 2012, 09:15
Artur898 pisze:Witam,dzisiaj nabyłem sobie takiego samsunga,wydaje mi się świetnym telefonem,jest prosty w obsłudze i ma sporo funkcji podobnie do telefonów na dotyk,jednakże jest mały i nie zajmuje dużo miejsca,zastanawiam się czy nie zostawić sobie go na dłużej ponieważ na razie mam dosyć telefonów dotykowych,mam tylko pytanie jak w tym telefonie ustawić dzwonek bo nie mam pojęcia jak to zrobić i jescze jedno pytanie da się wyłączyć dżwięk klawiszy jak tak to jak?
Bardzo fajny telefon też go zalupiłem mając dosyć telefonów dotykowych, bateria b.długo trzyma
ustawienie dzwonka:

menu- moje pliki- muzyka- wybierasz muzyke mp3- wchodzisz w opcje- ustaw jako- i już ustawiasz jako dzwonek, dzwonek kontaktu czy alarm