• Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki Samsung oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki Samsung oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #373231  autor: bogu
 03 gru 2009, 18:08
Witam posiadam telefon Samsung Pixon i mam takie pytanie może ktoś się orientuje czy da się założyć hasło na folder np: z filmami lub zdjęciami? Wiem że można zablokować dostęp do całych multimediów i wiem ze można założyć kłudke na foldery i pliki znajdujące się w pamięci telefonu ale nie wiem jaką to ma funkcje...

#379928  autor: wiemar
 10 sty 2010, 18:42
jeśli telefon jest bez systemu: symbian,android,windows,etc to raczej się nie da. seria M samsugna ma jakiś nowy zamknięty system wieć poza JAVĄ nic nie zainstalujesz. jeśli istnieje opcja zablokowania jakiejkolwiek części w telefonie to moze dotyczyć blokady przed kopiowaniem bo wątpie zeby samsung wprowadzil udogodnienie w postaci zakladania hasla na foldery

#379977  autor: orson_dzi
 10 sty 2010, 21:30
Nie pamiętam struktury menu w Pixonie ale Samsungi mają opcję zakładania haseł na wiadomości albo foldery w multimediach. Przeleć dokładnie zakładkę zabezpieczenia w ustawieniach.

Lista używanych telefonów nie mieści się w tym polu tekstowym :)