Ja natomiast muszę odeprzeć zarzuty
KLAINMAX. Kupując telefon dotykowy trzeba sie liczyć, że zyskując coś, pewne przyzwyczajenia trzeba porzcić.
KLAINMAX pisze:Pisanie na nich sms to udreka
Owszem - np. jadąc samochodem to nie to co pisanie z klawiaturą, gdzie każdy dotyk nie powoduje błędu. Ale w moim przypadku pisanie z t9 stało sie dużo szybsze. Czasem nie jest wygodnie, ale na pewno szybciej.
KLAINMAX pisze:dodatkowo CZESTO sie "zawieszaja" na kilka sek
Dziwne, mój nie. A mam pamięć 8 GB.
KLAINMAX pisze:Sluchanie muzyki rowniez nie nalezy do najlepszych - wiecej rzeczy tu denerwuje niz cieszy. Slaby odtwarzacz
To dlaczego w każdym teście chwali się ten telefon za jakość muzyki?

Nie oszukujmy sie - to nie iPod, ale dzięki dołączonemu adapterowi można podpiąć własne słuchawki i jest ju dużo lepiej. Nawet te oryginalne nie grają źle. Słyszałem dużo gorszą muzykę z telefonu.
KLAINMAX pisze:brak dzwieku nadchodzacego polaczenia/sms na sluchawkach
To już zależy od preferencji. Nie zawsze telefon z podpiętymi słuchawkami jest używany. Wtedy można ominąć rozmowe. Przecież muzyka się zatrzymuje jak przychodzi połączenie..
Michu pisze:Czytałem jakiś test i autor mówił że prawie żadne pliki video tam nie chcą działać. Jakoś dziwne to dla mnie jeśli nawet mp4 nie działałoby....
DiviXa niestety nie ma, ale przecież filmy odtwarza, tylko trzeba je konwertować na rodzielczość 320x240 (większej nie chce odtwarzać) i do formatu MP4 (H.264) lub ewentualnie 3GP. Jest full screen, ogląda sie filmy w poziomie. Przekonwertowałem cały 45 minutowy odcienek serialu i działał normlanie.