• Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki Motorola i Lenovo oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki Motorola i Lenovo oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.

#126773  autor: dziecko-neo
 24 lis 2006, 16:02
Też tak myśle, że znajdzie i to spokojnie... A czy przebije V3 hmm myślę, że jest w stanie i to dopiero będzie hicior... Reklama bardzo ciekawa ;)

LitleNeo

#127442  autor: kikos
 26 lis 2006, 16:31
Wiecie co ja nawet bardzo nie mam chyba wątpliwości czy przebije V3 czy nie.... To jest nieuniknione...Zastępuje sporo innych urządzeń... Takij jak aparat cyfrowy czy iPod :D tak tak, co ciekawe fakt, że jak na taki telefon 20MB pamięci wewnętrznej, ale można ja rozbudwac zewnętrznie do 1GB to jest chyba coś jak myślicie?

kikos

#127459  autor: dziecko-neo
 26 lis 2006, 17:19
Ile tej pamięcie zewnętrznej hehe 1GB ? o paniczu to nawet nieźle... Kurcze sporo można by wrzucić na ten telefon i nie tylko mp3 :D ale też fajowskich fotek z różnych imprez hehe ;) To już jest coś...

LitleNeo

#128129  autor: kikos
 28 lis 2006, 15:37
dziecko-neo dobrze przeczytałeś hehe 1GB pamięci zewnętrznej hehe. To nie tylko fotki z imprez sie zmieszczą ale na spokojnie też filmiki hehe oraz troszke muzyki :D
Mysle, że zawojuje rynek hehe :)

kikos

#128149  autor: dziecko-neo
 28 lis 2006, 16:42
Wiesz z tego co czytałem o niej to jestem pewien, że będzie szał na nią, bo jest wypaśna !!
Nie tylko z wyglądu, ale także funkcje które posiada !!

LitleNeo

#144124  autor: dechomenon
 21 sty 2007, 15:04
i nie ma na nią szału, bo jest droga...u nas poszła 1 sztuka i wzieła ją córka szefa...dla kobiet jest fajna..ale i tak to jest nadam motorola menu, dzikie i badziewne w obsłudze !