• Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki Siemens, BenQ i BenQ Siemens oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki Siemens, BenQ i BenQ Siemens oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #57416  autor: Lesiu_gda
 01 mar 2006, 21:06
Ma ktos ten aparat, albo chociaz troszke uzywal? Chodzi mi o generalne wrazenia.Jakie robi zdjecia, czy mp3 jest w mono czy stereo, jak jest ze slynnymi zwiechami siemensow i wogole o wszystko :D

#58835  autor: typek
 06 mar 2006, 11:04
Mialem go przez troche - telefon wydaje sie zbyt duży - w porownaniu z siemensami serii 65 ( cx 65) ma mniejszy wyswiatlacz, ale za to ma podobno 256k kolorow, prawde mowiac mialem tez m75 i niby on tez mam miec tyle kolorow ale tego poprostu w siemensach nie widac. W zestawie z telefonem nie dostaniesz nic, może mylić reklama siemensa na której jest pokazany wraz z sluchawkami - owszem mozesz je sobie dokupic co do mp3 - tak ma - tyle ze trzeba sobie dokupic karte, niestety w zestawie nie daja. Aparat, niby 1.3 MP ale matryca (czy co tam) strasznie wolno reaguje na zmiany oswietlenia , trzeba troche postac zanim aparat sie ustawi. - to by bylo na tyle co mam do powiedzenia na temat tego telefonu :D