Użytkownik
Ranga
Zapalony dyskutant
nio bo tak: wchodze tam w animacje, wybieram sobie itp, "ustaw jako animacja startowa" i ustaw jako animacja koncowa".. no i sobie wybieram, wszystko ok, ale jka wylączam/wlączam tel to mi sie ta animacja nie pokazuje !! I CZEMU ???mation pisze:nie mozesz tzn???? co sie dzieje??
nio bo tak: wchodze tam w animacje, wybieram sobie itp, "ustaw jako animacja startowa" i ustaw jako animacja koncowa".. no i sobie wybieram, wszystko ok, ale jka wylączam/wlączam tel to mi sie ta animacja nie pokazuje !! I CZEMU ???mation pisze:nie mozesz tzn???? co sie dzieje??
Troszkę to dziwne, bo ja zawsze ustawiam sobie motyw a później według własnego uznania ustawiam sobie dzwonki które mi pasują. A animacji końcowej i początkowej nie można zmienić też w przypadku kiedy mamy włączonego Phone Pilota.VINAMP pisze:Widzisz
Jak masz motyw to nie tylko ci sie nie chce zmieić animacja, nie możesz też dzwonków, tapet itp.
W każdym z tyh modeli są i wzory wyglądu i motywy a dzwonek można sobie ustawiać dowolnie, wiem, bo mam M65, miałem też w swoim telefnonie soft od CX70 a CX65 sporo się bawiłemVINAMP pisze:Bardzo dziwne![]()
CX65- brek wzorów wyglądu, tylko motywy
CXT70- i to i to, ale żeby zmienić dzwonek itp. trzeba ustawić wzór wyglądu
M65- i to i to, ale dzwonki ustawiają się na motywach.
Ale pokręcone te siemensy