• Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki Siemens, BenQ i BenQ Siemens oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki Siemens, BenQ i BenQ Siemens oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #45735  autor: mation
 17 sty 2006, 17:23
mam pytanko. jak chce sluchac radia w sx1 to wyskakuje mi ze brak anteny. o ile sie dobrze orientuje to antena jest w sluchawkach. co mam zrobic??

#45750  autor: piotrz
 17 sty 2006, 18:08
no tak, antena jest w słuchawkach. podłącz kabel do niego i podłącz go do kompa.sprawdź, czy komp Ci go wykrywa.jak tak to jest to wina słuchawek.potem podłącz te słuchawki do jakiegos innego siemensa i sprawdź, czy działają.jak tak to już nie wiem.
może zrób format telefonu ?

#45756  autor: MATIZ
 17 sty 2006, 18:20
Tak dobrze myslisz antena jest w słuchawkach. Po podlaczeniu sluchawek radio powino dzialac jak nalezy. Kiedys chcialem kupic SX1 wiec sie tym troche interesowalem ale wybralem SE K700 => (prawie) ideał

#45771  autor: Klusek
 17 sty 2006, 18:37
A słuchaweczki oryginalne czy zakupione na Allego jako "oryginalne". Na forum SX1 znalałem taki temat, może Ci trochę pomoże.

Obrazek
Obrazek

#45805  autor: mation
 17 sty 2006, 19:28
sluchawki oryginalne. komp wykrywa telefon. mp3 przez sluchawki leca normalnie tylko cos z ta antena jest nie tak