• Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki Siemens, BenQ i BenQ Siemens oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki Siemens, BenQ i BenQ Siemens oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #42306  autor: kasia_15
 07 sty 2006, 18:29
cześć za 2 dni mam kupić ten telefon i interesujemnie co o nim myślicie ile trzyma bateria i jaki jest czekam na odpowiedzi kasia

#42319  autor: daniel
 07 sty 2006, 18:49
oooooooj... nie lubie tego telefonu.
mialem i zle go wspominam, wiecznie sie wieszal
i wiem ze nie tylko ja mialem z nim problem

wiec jesli masz mozliwosc wziecia innego o podobnej klasie
to wez ten inny

pozdrawiam

Lights are blinding my eyes...

#42323  autor: Klusek
 07 sty 2006, 18:57
Zamykam choć takie tematy powinny być od razu usuwane.
Jeżeli masz jeszcze jakieś telefony do wyboru, nie wiesz jaki wybrać i chcesz się nas poradzić to napisz temat w dziale Jaki telefon wybrać?, postaramy się pomóc i doradzić jak najlepiej.
Ostatnio zmieniony 07 sty 2006, 19:08 przez Klusek, łącznie zmieniany 1 raz.

Obrazek
Obrazek

#42324  autor: Przemek
 07 sty 2006, 18:57
Przed zakupem myślałem,że jest to dobry telefon.Wybierałem pomiędzy nim a K500i i wybrałem niestety CX65.Na początku dałem się zrobić w konia,kupiłem telefon z uszkodzonym dżojstickiem (moja wina,że nie sprawdziłem,ale nie powinien być wadliwy).Od razu do naprawy i wgrali mi nowy soft co Tobie też polecam (nowy soft) nie zacina się etc.Bateria przy umiarkowanym użytkowaniu trzyma ok.4-5 dni czasem dłuże.Wielkim plusem telefonu jest duży ekran (bodajże 13 cm kwadratowych) i w miarę dobry aparat.Możliwość nagrywania filmików (1 minuta).I z niewiadomych mi przyczyn zepsuła się IrDa w serwisie stwierdzili,że dla tego modelu takie awarie to norma :lol: w sumie gdyby nie awaryjność byłby OK,ale jeżeli masz do wyboru coś jeszcze to przemyśl to dobrze,a najlepiej wrzuć tu i postaramy Ci się doradzić :wink: