• Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki Siemens, BenQ i BenQ Siemens oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki Siemens, BenQ i BenQ Siemens oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #1066  autor: lord_senior
 20 lut 2005, 16:13
Hello :P

Mam pytanie i bardzo prosze o odpowiedz tych, ktorzy mieli podobne problemy jak ja albo wiedzą jak je rozwiązać.

Otóż problemem w Siemensie CX65 sa badziewne animacje. Sa bardzo dziecinne. Zastanawia mnie czy nie mozna wgrac jakiegos matywu, ktory bylby bardziej dojrzały. Np co to za frajda oglądac pojawiajace sie kulki jak wyswietlany jest komunikat 'prosze czekac' czy nie mozna go zastapić np kręcącą sie ziemia jak to bylo w Siemensie S40 (co jest bardzo fajnym rozwiązaniem) Jak ktos wie jak to zrobic to prosze daj znać

Pozdrawiam

Chciwość nas pogrzebie

#1292  autor: Robert
 28 lut 2005, 18:38
Na stronie "cx65.xt.pl" sa motywy do sciagniecia. Ale totrzebny jest kabel lub irda do komputeraz niestety cx65 nie ma kabla w zestawie :(

#1295  autor: lord_senior
 28 lut 2005, 19:39
oki dzieki wielkie Ja kabelek mam :P

Chciwość nas pogrzebie

#2711  autor: duda
 06 kwie 2005, 09:47
no wlasnie, szkoda ze kabelkow nie dolaczali w zestawie :(

#23511  autor: Przemek
 08 paź 2005, 20:42
www.siemensy.pl
Spora porcja wszystkiego za darmoche do ściąnięcia. Ja fajne motywy (i nie tylko) znalazłem właśnie tam :-D