• Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki Siemens, BenQ i BenQ Siemens oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki Siemens, BenQ i BenQ Siemens oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.

#70611  autor: Vin
 29 kwie 2006, 15:37
Zjedź na dół strony w dziale BenQ siemens i zobacz temat test SX1...
Tam znajdziesz odpowiedzi na wszystkie pytania :)

#70734  autor: sledz92
 30 kwie 2006, 08:21
widziałem i powiem wAM tyle,iż SX 1 robi naprawde dziadowe te zdjęcia :wink:
Zastanawiam się teraz nad Motorolą e770v i e1000
Czy dostane taka w komisie :? tego nie wiem i własnie chyba stworze temata,aby się coś o nich dowiedzieć :twisted:

Czat na telepolis.pl
Telepolis.pl strona główna>>INNE>>Telepolis.pl>>Telepolis na IRC'u(...)

#70823  autor: piotrz
 30 kwie 2006, 14:33
e1000 nie polecam....ten telefon jest słaby...wiele ubytków w wyposazeniu, częste zwiechy, brak możliwości ustawienia zdjęcia na tapete na pełnym ekranie, słaba bateria, ja się z e1000 zamieniłem na sx1 i byłe m o wiele, wiele bardziej zadowolony. Pewnie zaraz ktoś wyskoczy, jaki ten e1000 jest super, ale ja i tak stoję murem przy tym, że to wyjątkowo słaby telefon. Oczywiście nie zabrakło mu zalet np. dobry aparat, kamera też ok, pięny wyświetlacz i umts oraz świetne mp3 zarówno na głośnikach jak i na słuchawkach...

Edytowanie:::

o e770 się nie będe wypowiadał... nie miałem tego telefonu, nigdy go nie używałem więc nie wiem, co o niej myśleć :?
Ostatnio zmieniony 30 kwie 2006, 14:48 przez piotrz, łącznie zmieniany 1 raz.

#70825  autor: sledz92
 30 kwie 2006, 14:40
A masz cos do powiedzenia odnoscie e770v ?

[ Dodano: 2006-04-30, 23:33 ]
Czy nie dzaiała tak wolno jak e1000 ?
Jezeli sie znasz lepiej na motorolkach niz ja to wes mi porowaj oba modele w tresci swojego posta :wink:

Czat na telepolis.pl
Telepolis.pl strona główna>>INNE>>Telepolis.pl>>Telepolis na IRC'u(...)

#80442  autor: Benkok
 18 cze 2006, 22:23
Znowu potrzebuje waszej pomocy :)

Wgrałem sobie dzisiaj cristal pacha(tego najnowszego) i coś mi się zepsuło. Przez jakiś czas działało dobże, a teraz nie moge wyjść z menu np. rzeby formatować telefon bo wyskakuje mi komunikat "App. closed Phone". Nie mogłem też użyć formatu z pozucji ustawień, bo gdy chce w nie wejść to pojawia się komunikat "System error". Menu mi się wogule zmieniło, zawartość kilku folderów została wypakowana do głównego. Może miało na to wpływ to że podkręciłem sobie procka do 204 wtedy telefon się zrestartował i normalnie działał przez jakiś czas. Nie pamiętam dokładnie w którym momencie to się wszystko porobiło. Co moge zrobić żeby wszystko znowy dobże działało?[/b]

[ Dodano: 2006-06-18, 22:24 ]
Znowu potrzebuje waszej pomocy :)

Wgrałem sobie dzisiaj cristal pacha(tego najnowszego) i coś mi się zepsuło. Przez jakiś czas działało dobże, a teraz nie moge wyjść z menu np. rzeby formatować telefon bo wyskakuje mi komunikat "App. closed Phone". Nie mogłem też użyć formatu z pozucji ustawień, bo gdy chce w nie wejść to pojawia się komunikat "System error". Menu mi się wogule zmieniło, zawartość kilku folderów została wypakowana do głównego. Może miało na to wpływ to że podkręciłem sobie procka do 204 wtedy telefon się zrestartował i normalnie działał przez jakiś czas. Nie pamiętam dokładnie w którym momencie to się wszystko porobiło. Co moge zrobić żeby wszystko znowy dobże działało?

#80443  autor: Klusek
 18 cze 2006, 22:30
Zrób format dysku C i wszystko powinno wrócić do normy (przynajmniej na chwilę :wink: )

Obrazek
Obrazek

#80580  autor: MarcinK
 19 cze 2006, 21:24
a mnie się wydaje że to przez ten overclocking procka, ponad 200 to juz wyczyn, znam osoby którym sx nie chciał powstac przy 180 :wink:

#80584  autor: Czarny
 19 cze 2006, 21:40
To teraz ja wyskoczę z profesjonalnymi pytaniami :P.

1. Czy serwisowy kabel do M65 wgra softa do SX1?
2. To jest to fajniejsze pytanie: Czy trudne jest wgranie softa do SX1 w warunakch domowych :P.

Nie wiem jak to jest tam z tym symbianem, bo w M65 to podpinałem wyłączony telefon, klikałem kilka razy dalej i było :). A tutaj na allegro piszą, że wgranie oprogramowania w serwisie kosztuje 30-40zł, więc się zlękłem czy to nie jest jakiś poważniejszy manewr ;).

Zaśmieje się któreś a jak perdolnę to zabiję :D.

#80585  autor: Klusek
 19 cze 2006, 21:44
Tankian pisze:a mnie się wydaje że to przez ten overclocking procka, ponad 200 to juz wyczyn, znam osoby którym sx nie chciał powstac przy 180 :wink:
Tyż prowda. przy zbyt dużych prędkościach niektóre SXy głupieją, chociaż mój teraz stabilnie chodzi na 186MHz :)
Czarny pisze:To teraz ja wyskoczę z profesjonalnymi pytaniami :P.

1. Czy serwisowy kabel do M65 wgra softa do SX1?
2. To jest to fajniejsze pytanie: Czy trudne jest wgranie softa do SX1 w warunakch domowych :P.

Nie wiem jak to jest tam z tym symbianem, bo w M65 to podpinałem wyłączony telefon, klikałem kilka razy dalej i było :). A tutaj na allegro piszą, że wgranie oprogramowania w serwisie kosztuje 30-40zł, więc się zlękłem czy to nie jest jakiś poważniejszy manewr ;).

Zaśmieje się któreś a jak perdolnę to zabiję :D.
Ad1 Nie
Ad2 Nie, prawie identycznie jak w serii X65

Obrazek
Obrazek

#80601  autor: MarcinK
 19 cze 2006, 23:10
Ano własnie , za wysokie taktowanie zegara może prowadzić do takich błędów, myślę, że dobrym pomysłem byłoby obniżyć taktowanie do 180 i zobaczyć czy powstanie :wink: