No oki to napiszę
Zaczniemy od pudełka. Nie mieszczą się do niego wszystkie karty, książki obsługi (są 2x po polsku z czego jedna grubsza od drugiej a jest to samo

, 1x angielsko-niemiecka chudsza od tej cienszej po polsku (przynajmniej na oko

). No mniejsza, bo nie o to mi chodziło.
Oprócz podstaw, bateria, łądowarka, telefon

i te nieszczęsne papiery nie ma nic !
A przydałaby się chciaż karta 32MB, bo pamięci jest mega mało (moze zrobić tylko 15 zdjęć na jakości Premium

) Do użytku wolnego jest 8.29MB z czego 2 tam ileś MB zostaje po wgarniu Siemensowkich tapet itp.
Kolejna sprawa- przyzwyczajenie z C65 zdjęcie, które robie normalnie powinno zapełnić całą tapetę- tym czasem w tym telefonie mam wąziutki paseczek w, którym prawie nic nie widać o jakości TAPETA. Przy zrobieniu zdjęcia "normalną" jakością zostają dwa paski u górze i na dole a tapeta jest szerokim paskiem na środku- jedyny plusem ustawienia TAPETA jest to, że wchodzi on jeszcze na pasek z szybki skrótami- czyli tapeta jest na calutkim ekranie.
Następnie to dość wolny bluetooth jak juz pisałem do kamila1221- ale ważne że jest i mnie to cieszy

Telefon jest dość duży ale mi to nie przeszkadza- lubie czuć, że mam coś w ręce

Plastikowa obudowa jest lekka

Trochę tandetne są te połyskowe emblematy na górze- może jak dla mnie zbyt "luksusowe". Poza tym brzydkie menu, koniecznie je zmienie jak dosatnę kabel- trochę nauki i sobie poradzę

No i dość słaby aparat jak na te 1.3 MPix ale mnie to w zupełności starcza- najwazniejsze że mam swoje marzenie i że nie wykosztował mnie on za dużo. Brakuje troszkę diodki led jako "flesz".
Plusy to oczwyście duży, czysty wyświetlacz (do czasu), b. wygodne klawisze, T9 w którym jak pisze po polsku to mam nadal jednego SMS-a a nie jak w C75 po pierwszej literce już piszę 2 (no może trochę przesadziłem

), bluetooth i irda razem b. fajna sprawa na, której mi zależało :] MP3 choć podobno się tną- oby jak najmniej, Push To Talk choć to w polsce nie działa

, fajnie też że jest białe podświetlenie, NO I JEST TO SIEMENS ! Miłość jest piękna

wierny jestem tym telefonom i oby tak zostało
Jak mi się coś przypomni to napiszę. Pozdrawiam i życzę miłej lektury
Jeszcze jako ciekawostka dodam, że pisząc dość dużą krytyke na niego ani razu usmiech nie zszedł mi z twarzy

:) A cały czas ktoś mnie dobija, ze to shyt itp
Pozdrawiam
EDIT:
Fakt, joy jest trochę mały- zwłaszcza niewygodny podczas poruszania się w górę. Ale kwestia przyzwyczajenia. Filmiki maks. 37 sekund- przynajmniej u mnie może nowy soft to zmienia.