• Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki Siemens, BenQ i BenQ Siemens oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki Siemens, BenQ i BenQ Siemens oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #83369  autor: heyman
 01 lip 2006, 16:05
Mam pytanie jak zdjąć z niego obudowę,czy da się radę samemu we własnym zakresie(żeby jej przypadkiem nieuszkodzić),a może potrzebne jakieś specjalne oprzyrządowanie i jedyna możliwość to udanie się do serwisu?.Proszę o pomoc jeśli komuś się to udało z pełnym powodzeniem zrobić?.Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi i wszelkie porady

#83463  autor: Tragedya
 02 lip 2006, 00:01
Trzeba miec specjalny srubokret, ktory mozna kupic raczej w kazdym sklepie z takimi rzeczami... taki gwiazdkowy, ale nie pamietam jak sie nazywaly.
Jezeli nie jest to specjalnie koniecznie, to odradzam, bo zawsze konczy sie to dostaniem sie kurzu pod szybke, a strasznie mnie to wkurza

#83464  autor: MarcinK
 02 lip 2006, 00:14
śrubokręt nazywa się Torx, i chyba trzeba miec Torxa 5 :wink:

#83481  autor: heyman
 02 lip 2006, 01:22
Właśnie oto chodzi,że mam jakies pyłki widoczne na ekranie wyświetlacza i kurz przy obiektywie aparatu

#83686  autor: Klusek
 02 lip 2006, 20:42
Tak jak napisał Tankian potrzebujesz śrubokręta torx 5, przydała by Ci się pewnie też instrukcja obrazkowa żeby czegoś nie połamać ;)

Obrazek
Obrazek