• Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki Siemens, BenQ i BenQ Siemens oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki Siemens, BenQ i BenQ Siemens oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.

#64309  autor: Benkok
 30 mar 2006, 20:04
Chciał bym dodać jeszcze coś od siebie 8) W danych technicznych obydwu telefonów(mclarena i zawykłego) jest pewna różnica. Mianowicie w McLarenie jest HSCSD, a w zwyklaku tego nie ma. Nie wiem czy to nie jest jakiś błąd czy tak jest naprawde :?: :?: :?:

[ Dodano: 2006-03-30, 20:12 ]
Pamiętam że któryś z modoratorów zapowiadał jakąś niespodzianke dla posiadaczy SX1, miała się ona ukazać w ubiegłą sobotę w przyklejonych. Nie mam o to pretensji, ale tak z ciekawości pytam :wink:

#64803  autor: MarcinK
 02 kwie 2006, 09:59
nie było zainteresowania więc odpuściłem, jeżeli jednak jesteście zainteresowani to proszę o kontakt na PM, jak was będzie min 5 to sprawa jest warta zachodu

#70733  autor: sledz92
 30 kwie 2006, 08:17
Hehe ja bede zainteresowany,kiedy kupię sobie jakiegoś fajnego phona,który wystarczy mi na kilka dobrych lat. Ale gdzie takiego znaleść :?

Czat na telepolis.pl
Telepolis.pl strona główna>>INNE>>Telepolis.pl>>Telepolis na IRC'u(...)

#71191  autor: Dragon
 01 maja 2006, 19:02
co do tego McLarena to ma on dodatkowo HSCSD

#71197  autor: sledz92
 01 maja 2006, 19:08
Dragon to to ja wiem... :mrgreen:

[ Dodano: 2006-05-01, 19:09 ]
zApomniałeś jeszcze dodac ze ma inna obudowe,z napisem "McLaren" na odwrocie :P

[ Dodano: 2006-05-02, 19:11 ]
Przepraszam,ale chciałem jeszcze zapytać,czy nie maCIE jakiegoś linku,aby wypróbowac oba te telefony? Naprzykład,jak jest na stronie producenta (sony ericsson) zamieszczony k700i o właśnie TAK ze po lewej stronie jest napisane wypróbuj telefon
Wiecie chodziło by mi oto,aby jakos interaktywnie zapoznać się z menu telefonu,popatrzec gdzie co jest i takie tam.

Czat na telepolis.pl
Telepolis.pl strona główna>>INNE>>Telepolis.pl>>Telepolis na IRC'u(...)