• Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki Siemens, BenQ i BenQ Siemens oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki Siemens, BenQ i BenQ Siemens oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #67410  autor: Marek
 14 kwie 2006, 08:42
jak wysłać z ax72 zdjęcia na kompa? mam kabel dca500 .
macie do tego jakiś program?
czy aparat ma wewnetrzną pamieć tak jak mca25(aparat od se)?
zależy mi na szybkiej odpowiedzi.
 #67437  autor: mol
 14 kwie 2006, 10:49
Marek pisze:jak wysłać z ax72 zdjęcia na kompa? mam kabel dca500 .
macie do tego jakiś program?
czy aparat ma wewnetrzną pamieć tak jak mca25(aparat od se)?
zależy mi na szybkiej odpowiedzi.
Ja na stronie Siemensa nie znalazłem żadnych programów do tego telefonu.

#67492  autor: Tragedya
 14 kwie 2006, 14:00
Przecież MPM jets uniwersalny ;) jak te twoje zdjecia sa w pamieci telefonu to chyba nie ma problemu. Mozesz spróbować recznie wybrać telefon i port w ustawieniach MPM, bo czasem źle wykrywa.

#67495  autor: mol
 14 kwie 2006, 14:34
Tragedya pisze:Przecież MPM jets uniwersalny ;) jak te twoje zdjecia sa w pamieci telefonu to chyba nie ma problemu. Mozesz spróbować recznie wybrać telefon i port w ustawieniach MPM, bo czasem źle wykrywa.
W sumie faktycznie to może się udać :) Ja szukałem odpowiedniej wersji do tego telefonu, ale mozna spróbowac do jakiejs innej wersji sie podpiąć :D

[ Dodano: 2006-04-14, 14:35 ]
Tragedya pisze:Przecież MPM jets uniwersalny ;) jak te twoje zdjecia sa w pamieci telefonu to chyba nie ma problemu. Mozesz spróbować recznie wybrać telefon i port w ustawieniach MPM, bo czasem źle wykrywa.
W sumie faktycznie to może się udać :) Ja szukałem odpowiedniej wersji do tego telefonu, ale mozna spróbowac do jakiejs innej wersji sie podpiąć :D

PS Mój 1500 post :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

#67536  autor: Osk92
 14 kwie 2006, 18:23
Zależy jakiego masz tego MPM :wink: Najlepiej będzie jak wejdziesz na stronę Siemensa i z podstrony o AX72 w POMOC TECHNICZNA ściągniesz MPM.
Ja miałem do serii x65 do CX75 i się okazało że Siemens wydał dla M75 i mojeg modelu osobnego MPM...
Powodzenia.

#67539  autor: Tragedya
 14 kwie 2006, 18:48
Do S65 siemens tez wydał osobnego mpma, ale pod innym też chodzi