od pewnego czasu gdy kupiłem nową klawaiturkę nie mogłem wyłączyć telefonu za pomocą przycisku a musiałem robic to w sposób-wyciągania baterii..teraz gdy właczam telefon on sie tylko swieci i na nic nie odpowiada....:/ tylko sie świeci...a ni pinu wpisać ani nic...:/
- Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki Siemens, BenQ i BenQ Siemens oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Udaj sie do jakiegos serwisu. Uwazam, ze to bedzie najlepsze rozwiazanie. Jezeli klawiaturka w pelni nie dziala to napewno jest nie oryginalna i dlatego. Najlepiej jest kupywac akcesoria oryginalne ewentualnie renomawanych firm produkujacych je. A teraz nie odpowiada hmm to moze byc przyczyna softu. Udaj sie do serwisu.
Może być tez inny problem.
Kiedyś u ojca w S55 wymieniałem klawiaturę. Rozkręciłem bydlaka, zamontowałem klawisze i skręciłem spowrotem.
Efekt podobny do tego co napisał ologon. Pomogło poluzowanie śróbek, które za mocno skręciłem

Kiedyś u ojca w S55 wymieniałem klawiaturę. Rozkręciłem bydlaka, zamontowałem klawisze i skręciłem spowrotem.
Efekt podobny do tego co napisał ologon. Pomogło poluzowanie śróbek, które za mocno skręciłem

...::: Made for loneliness :::...