• Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki Siemens, BenQ i BenQ Siemens oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki Siemens, BenQ i BenQ Siemens oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #55184  autor: zlotyy
 20 lut 2006, 18:33
Witam! Miał ktoś do czynienia z tym telefonem? Jakieś szczególne wady lub zalety? Cena jest bardzo atrakcyjna biorąc pod uwagę jego możliwości. Prosze o opinie. pozdrawiam

#55524  autor: dziedziel
 22 lut 2006, 17:45
Nie miałem doczynienia ale obawiam sie ze to nie bedzie za fajne zwłaszcza, że to niestety jest siemens :/

Pozdrawiam Dziedziel

#55565  autor: Osk92
 22 lut 2006, 20:24
dziedziel pisze:Nie miałem doczynienia ale obawiam sie ze to nie bedzie za fajne zwłaszcza, że to niestety jest siemens :/
żal mi cie... miałeś kiedyś Siemencza :?: Tylko błagam nie odpowiadaj bo to siemens, bo się wyłączał, bo to g*wno- jak użytkujesz tak masz...

zlotyy- no niestety nie miałem z nim doczynienia ale sądzę że to C75 z klapką... menu jest nie ciekawe na szczęście można zmienić. Wygląd zewnerzny bardzo interesujący a cena bardzo przystępna- ot taki zwykły fonik tyle że z klapą.

#55708  autor: dziedziel
 23 lut 2006, 15:59
Osk92 pisze:
dziedziel pisze:Nie miałem doczynienia ale obawiam sie ze to nie bedzie za fajne zwłaszcza, że to niestety jest siemens :/
żal mi cie... miałeś kiedyś Siemencza :?: Tylko błagam nie odpowiadaj bo to siemens, bo się wyłączał, bo to g*wno- jak użytkujesz tak masz...

zlotyy- no niestety nie miałem z nim doczynienia ale sądzę że to C75 z klapką... menu jest nie ciekawe na szczęście można zmienić. Wygląd zewnerzny bardzo interesujący a cena bardzo przystępna- ot taki zwykły fonik tyle że z klapą.
Nieuwierzysz ale miałem moj pierwszy telefon był super siemens m35i - działa do dziś bez problemow (teraz ma go moja mama) potem z siemensow miałem jeszcze s35i tez nie narzekałem sl45i - był super przez pierwsze 3 miesiace potem zaczoł sie sam wyłaczac, nastepnie s55 i tu zaczeło sie moja niemiała przygoda z siemensem, zaczoł sie rozlatywac, zwłaszcza klawiatura, ostatnio jeszcze kolega kupił sobie w era c75 i po miesiacu wibracja mu chodzi jak odkurzacz :? Duzo moich znajomych ktorzy kiedykolwiek mieli siemensy nie chca juz wracac do tej marki.

Siemensom nie, przynajmniej narazie.

PS sorry za ew. błedy jestesm dysortografem

Pozdrawiam Dziedziel

#55843  autor: Osk92
 23 lut 2006, 20:38
Sorx trochę mi się uniosło... :( Mam nadzieję, że się nie obraziłeś- jeśli jest inaczej to Ci się nie dziwię.,
No w każdym raze trzeba trafić na model... heh ciekawe...

#55853  autor: dziedziel
 23 lut 2006, 21:22
nic sie nie stało, ale siemensy mnie irytuja, ale nie mozna jednoznacznie powiedziec ze sa złe.

A jezeli chodzi o sf65 to nawet ładnie wyglada z zewnatrz xD

Pozdrawiam Dziedziel