• Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki Siemens, BenQ i BenQ Siemens oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki Siemens, BenQ i BenQ Siemens oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #54806  autor: szczeka
 19 lut 2006, 11:26
witam :)
co sadzicie o siemensie cx65? pytanie to kieruje do tych, ktorzy go uzytkowali..jak chodzi? zawiesza sie, bo slyszalem, ze siemensy czesto to robia, aczkolwiek bawilem sie nie jednym i nie zauwazylem tego..ladne robi foty? jak ktos ma jakies przykladowe to moze umiescic, bede wdzieczny...jak u niego z wyswietlaczem? np. porownujac z k500i..ladniejszy jest? ma wieksza rozdzielczosc, ale jak z jakoscia?
dzieki ;)

#54812  autor: pantera
 19 lut 2006, 11:43
miąłem ten telefon dwa razy ... często się wieszał ... podobno była to kwestia oprogramowania, ale jak dałem tel do serwisu to trzymali go tam dwa tygodnie!!!!! ... dwa tygodnie wygrywali soft!!!! zgroza!!!! :evil: ... poza tym duży wyświetlacz, ciekawa polifonia, sporo pamięci, zato kiepska bateria ... nic więcej do głowy mi nie przychodzi, a moje pierwzze skojazenie, to TRAGICZNY SERWIS i TRAGICZNA BATERIA!!!! :mrgreen:

#54845  autor: mol
 19 lut 2006, 13:44
Moi 2 kumple mają ten telefon i u żadnego z nich nie ma problemu z zawieszaniem :) To chyba kwestia farta czy tel. bedzie sie wieszał :D

#54855  autor: wendzior
 19 lut 2006, 14:22
czesto mam telefon w reku bo ma go moj kolega z klasy i mi sie nie podoba za bardzo
oto dlaczego:
-wolno chodzi
-kreci bardzo słabe i krotkie filmy (30sek)
-cienka bateria
-raz mi sie zawiesił
-wogóle nieintuicyjna obsluga
-troche cienkie wykonanie
-szybko sie nudzi
-firma
-nie odtwarza wavow stereo, tylko mono i to w jakosci 65 kbps\16khz (znaczy sie biednie)
+wielki wyswietlacz
+aparat robi niezle zdjecia (zobacz na www.hotio-tokiel.ovh.org - tam nie ktore zdjecia są wykonane tym fonem)
+jest tani na allegro :D

k500
-cieniutka bateria
-gorsze zdjecia niz w cx65
-szybko sie nudzi (ale nie tak szybko jak cx65)
+dobrej jakosci i długie filmy (nawet do ok. 15-20 minut)
+dobry odtwarzacz mp3
+swietna obsluga i fajne menu
+calkiem szybko chodzi
+nie jest az taka droga na allegro jak na takie mozliwosci

bierz k500i

#54861  autor: Klusek
 19 lut 2006, 14:53

Obrazek
Obrazek