• Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki Siemens, BenQ i BenQ Siemens oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki Siemens, BenQ i BenQ Siemens oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #50303  autor: mateush
 31 sty 2006, 18:20
wiem ze jak sie daje telefon do naprawy to niektore serwisy maja zwyczaj wgrywania najnowszego softa do danego fonu wiec czy jezeli mam telefon i chce miec najnowszy soft to moge im dac i powiedziec aby to zrobili mimo ze nie mam nic zwalonego w fonie???

#50312  autor: Klusek
 31 sty 2006, 18:44
Możesz iść i poprosić ich o to, ale jeżeli wszystko jest z telefonem OK to pewnie będziesz musiał kilka złotych za wgranie softu zapłacić. Jeśli masz kabelek to możesz sam sobie wgrać najnowszy soft.

Obrazek
Obrazek

#50390  autor: Kaczy
 31 sty 2006, 22:31
Opiszę to na takim przykładzie- tel. na gwarancji, autoryzowany serwis Siemensa.

Oddając w/w telefon wgranie nowego softu następuje w momencie, gdy wersja Twojego softu jest starsza niż najnowsza dostępna.

W przypadku posiadania gwarancji wgranie nowego softu jest darmowe.

Ps. Koleś w serwisie powiedział mi, że tel. nie może wyjść ze starym softem jeśli jest nowy dostępny. Mają taki przymus wgrania go.

...::: Made for loneliness :::...

#50755  autor: Kropek
 02 lut 2006, 17:09
Moge sie mylic ale jezeli telefonik jest na gwarancji to zrobia ci to za free :):D