• Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki Siemens, BenQ i BenQ Siemens oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki Siemens, BenQ i BenQ Siemens oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #37626  autor: lukeee
 25 gru 2005, 20:43
Witam, mam problem z wysyłaniem mms-ow. Podczas wysyłania mms-a wyskakuje "błąd sieci". Używam tak-taka. Skorzystałem juz z konfiguratora na stronie ery i dalej to samo.Prosze o pomoc. Z góry bardzo dziękuję !

#37649  autor: Osk92
 25 gru 2005, 22:23
Chętnie służe pomocą. Nam początek banał- masz włączony GPRS ?? skonfigurowałeś wszystko porządnie jak trzeba ? Jeśli tak to jedynym rozwiązaniem będzie AUTENTYKACJA. Mnie to też dotknęło dlatego wiem co robić :) Wchodzisz w
Menu>Ustawienia>Przesył. danych> i na saym końcu jest autentykacja jeśli jest ZAZNACZONA to przyciskiem ZMIEŃ przestaw na ODHACZONĄ (bez ptaszka). Jeśli to nie pomoże to wyślij maila do Ery. Upewnij się jeszcze czy dobrze skonfigurowałeś i czy masz tego GPRS-a właczonego. Jeśli zadziała spodziewam się miłej niespodzianki z Twojej strony :D (wiem podły jestem ale w końcu POMAGAM)

#37672  autor: lukeee
 25 gru 2005, 23:35
Dziękuję za odpowiedź !! Wszystko jest tak jak napisaleś. Chyba , że nie jest "skonfigurowane porządnie". Ale era przesyła automatycznie konfiguracje ze strony- dałem zatwierdź, wiec powinno chodzić. Nawet próbowałem recznie wszytsko wklepywać i też to samo. Nie mam pojęcia co jest nie tak. Autentykacja była odhaczona, a GPRS jest włączony.
Pozdrawiam !