• Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki Siemens, BenQ i BenQ Siemens oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki Siemens, BenQ i BenQ Siemens oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #35355  autor: korek
 16 gru 2005, 17:55
Mam od niedawna siemensa M65 i jak mam tapetę na telefonie to z lewej strony dżojstika jest przycisk on jest między joystikiem a zieloną słuchawką i na wyświetlaczu mam napisane internet z lewej strony. Czy da sie to zmienić i jak ?? Z góry DZIĘKI !!!!!!!!!!!! Proszę o szybką odpowiedź. :(

Poprawiłem tylko błędy

#35359  autor: mation
 16 gru 2005, 18:23
nie rozumiem pytania. takie cos z takim czyms i bez tego czegos. mozna jasniej??

#35361  autor: Klusek
 16 gru 2005, 18:26
Naciśnij raz ten przycisk, powinno pokazać się mniej więcej coś takiego "Włącz internet" i pod przyciskami "OK" i "Zmień", naciskasz "zmień" i wybierasz sobie funkcję jaką chcesz mieć pod tym przyciskiem, w analogiczny sposób zmieniasz funkcję każdego klawisz w telefonie.
Ostatnio zmieniony 16 gru 2005, 18:33 przez Klusek, łącznie zmieniany 1 raz.

Obrazek
Obrazek

#35363  autor: korek
 16 gru 2005, 18:32
No że z lewej strony na wyświetlaczu na dole jest tak jakby zwana ikona internetu i ona mnie wkurza czy da sie ją zlikwidować bo w starszych modelach w to miejsc dało sie wstawiać co leciało.

[ Dodano: Pią 16 Gru, 2005 ]
No własnie oto mi chodziło co powiedział Klusek tylko to się nie wyświetla.

[ Dodano: Pią 16 Gru, 2005 ]
No własnie oto mi chodziło co powiedział Klusek tylko to się nie wyświetla.

#35373  autor: Klusek
 16 gru 2005, 19:01
Jeżeli nie dział tak to trzeba dziada inaczej :)
Bedziesz potrezbował czegoś do podłaczenia telefonu do komutera (kabel, IrDA) i tego programu.
Obsługa jest banalnie prosta.
Uruchmiasz program, ustawiasz odpowiedni port COM i prędkość (w przypadku IrDY możliwe, że bedzie trzeba edytować plik ini).
Klikasz "connect to mobile", szukasz na liście "softkey left", klikasz dwa razy i wybierasz sobie odpowiednią funkcję, jęśli nie chcesz mieć nic pod tym przyciskiem to ustawiasz sobie "_undefined".
Klikasz "Keys..." i "save to phone", potwierdzasz i koniec.

Obrazek
Obrazek