Co warto wiedziec na temat Siemensa S65 i czy warto go miec albo moze Noki 6230 bo mam taka mozliwosc. a moze ktos chce kupic go 

a świstak siedzi bo mu sreberka ukradli
Wreszcie jakś fan Siemensów. Ja dokładnie jak Ty uwielbiam Siemensy.Klusek pisze:Ja brałbym Siemensa, jestem zakochany w tej marce i nawet jak by był gorszy od tej Nokii to i tak bym go wziołZ tych dwóch Siemens moim zdaniej jest znacznie lepszy. Nie ma on niestety symbiana, ale to nic nie szkodzi.
Ja tam na swojego na narzekam, a przy okazji to S65 miał początkowo błędy w oprogramowaniu które mogły uszkodzić słuch, ale naszczęście to poprawiliPrzemek pisze:On przynajmniej ma taki model, który nie jest wadliwy i porząnie wykonany, a nie to co nasze serie mol...
Ten błąd miał każdy z Siemensów serii 65 nie tylko S65 :] Wcześniej miałem Siemensa C65 a jeszcze wcześniej M55 i na żadnego nie mogłem narzekać.mol80 pisze:Ja tam na swojego na narzekam, a przy okazji to S65 miał początkowo błędy w oprogramowaniu które mogły uszkodzić słuch, ale naszczęście to poprawiliPrzemek pisze:On przynajmniej ma taki model, który nie jest wadliwy i porząnie wykonany, a nie to co nasze serie mol...