• Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki Siemens, BenQ i BenQ Siemens oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki Siemens, BenQ i BenQ Siemens oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #161606  autor: Bielik
 12 mar 2007, 15:20
czołem wszystkim [;

mam kilka nurtujących mnie pytań związanych z zakupem nowego telefonu. jaki to będzie, już wiem.. wybór padł na bs e71. a zatem:

~ jak się sprawuje mp3 player w tym telefonie, chodzi mi o jakość dźwięku i czy istnieje możliwość przewijania utworu w czasie słuchania?
~ jak się ma bateryjka, to znaczy przy normalnym użytkowaniu (rozmowy, sms'y, itd) na ile dni czuwania mogę liczyć?
~ jakość tego materiału którym jest pokryty, czy szybko i łatwo się rysuje?
~ czy częste "zawieszki" w tym telefonie to standard, jeśli tak to czy pomoga wgranie nowego softu?

za wszelkie odpowiedzi będe bardzo wdzięczny. pozdrawiam

#161634  autor: MarCjaho
 12 mar 2007, 16:45
Ludzie mówią że wszystkie siemensy sie wieszają ale nie wierz im, mój jeszcze nigdy sie nie zawiesil :P Co do bateryjki to przy aktywnym uzytkowaniu na 3-4 dni. Material wyglada na solidny ale nic o nim nie wiem. Przewijanie mp3 powinno byc (chociaz u mnie go nie ma), jakosc dzwieku powinna cie zadowolic :wink:

#161706  autor: Osk92
 12 mar 2007, 19:18
E71 był tworzony z myslą o muzyce (zresztą jak to seria E :) ) więc i przewijanie i jakośc dźwięku są, a to drugie na pewno ponad przeciętne. Wyglądem może nie powala jednak menu już to majstersztyk (po fotkach oceniam :P ) i sądzę, że jakiś zwiech bardzo przeszkadzających nie powinno byc o ile w ogóle. Niestety nie są to potwierdzone dane...

#161762  autor: Bielik
 12 mar 2007, 21:56
właśnie wygląd moim zdaniem to wielki atut tego telefonu ale o gustach się nie dyskutuję [; co do tych nieszczęsnych zawieszek to jakoś nigdy się z tym problemem nie spotkałem a pare siemensów w życiu miałem.. sl45i, mt50, s55 - te telefoniki wspominam z wielką nostalgią ;D ale może i nie ma co porównywać tamtych, do tych obecnych spod marki benq-siemens, tak mi się przynajmniej wydaje..