• Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki Siemens, BenQ i BenQ Siemens oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki Siemens, BenQ i BenQ Siemens oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #105604  autor: Marchewa
 15 wrz 2006, 13:16
Elo. Mam ten telefon od 3 tygodni. Mam 2 pytanka:
1. Ile czyma Wam prawidlowo sformatowana bateria? Producent podaje "300 godz." a u mnie po zmiejszeniu podswietlenia do 10% i wylaczonej wibracji tylko-a moze az 4 dni :( - uzywajac telefonu normalnie, nie bawiac sie nim i nie sluchajac muzy. Czy mozna kupic do niego mocniejsza baterie i jak to sie ma fo gwarancji?

2. Odnosnie pokrowca. Czy ktos juz cos takiego namierzyl do tego telefonu. Mam kabure ale to nie to samo- nie zawsze mozna do spodni zalozyc pasek. A przez noszenie go w pustej kieszeni ( nie mam tam kamykow, piasku itp ;) ) porysala sie troche szybka- a tego w tym modelu nie da sie wymienic- chyba.

#106476  autor: parzaz
 18 wrz 2006, 20:39
co do 1 pytanka to muj siemens c 65 ro bi tak samo mozna kupic baterie która ma wiencej miliamperów producen mówi żeby kupywac tylko orginalnych rzeczy do jego telefonu ale mozes kupic inną baterię tylko gdy bedziesz oddawac do gwarancji zmień ją spowrotem na tą od simensa

co do drugiego pytanka to nigdy nie widzialem czegoś takiego

kliknij pomugł :P

#106477  autor: Osk92
 18 wrz 2006, 20:43
parzaz pisze:co do 1 pytanka to muj siemens c 65 ro bi tak samo mozna kupic baterie która ma wiencej miliamperów producen mówi żeby kupywac tylko orginalnych rzeczy do jego telefonu ale mozes kupic inną baterię tylko gdy bedziesz oddawac do gwarancji zmień ją spowrotem na tą od simensa

co do drugiego pytanka to nigdy nie widzialem czegoś takiego

kliknij pomugł :P
Oł dżizaas...

#106479  autor: przemek910
 18 wrz 2006, 20:45
Nie ma mocnijeszych bateri od tej co podaje producent. Nie oryginalne baterie zwykle są NoName i ich pojemność jest duzo mniejsza od napisanej. Także nie wierzmy w 2000mAh
 #106680  autor: wendzior
 19 wrz 2006, 15:30
Marchewa pisze: Producent podaje "300 godz."
tak ale 300h czuwania czyli jakbys zostawila telefon w szufladzie i nie dotykała go to wyszedłby ten wynik. ale jezeli chcesz tak robic to po co Ci telefon :P

#106945  autor: Marchewa
 20 wrz 2006, 10:13
Tak jak pisalem producent podaje 300 h czuwania. A jak ja sie niem nie bawie i mam wibre wylaczona i podswietlanie ustawione na 10 % to wytrzymuje ledwie 3 dni. ( 72 godziny) powtarzam jak sie nim nie bawie wydaje mi sie troszke mało dlatego pytam jak jest u Was