Witam,
w sierpniu 2013 roku zakupiłam telefon sony xperia z,jakoś 2-3 miesiące temu zauważyłam że telefon okropnie się nagrzewa..jakoś po sylwestrze telefon spadł mi do śniegu i znazłam go dopiero po 10 minutach (około),wszystko wydawało się ok,dopiero gdy podłączyłam telefon do ładowarki bateria zaczeła wariować raz pokazywała 40 procent za chwilę 80,57 itd.. po czym telefon się wyłączył... zauważyłam że wszystkie kontrolki świecą się na pomarańczowo czyli telefon jest zalany
gdy się włączył nie działały przyciski boczne,klawisz blokady nie działał natomiast ten od głośności blokował ekran,nie działają także słuchawki. Nie miałam chwilowo czasu zająć się tym telefonem i właczyłam go dopiero dzisiaj,pod ładowarką znowu wariował,ładował się minutę,dwie po czym tak jakby tracił kontakt z ładowarką.. podpiełam go pod USB i ładuje prawidłowo jak narazie,przyciski zaczęły działać natomiast nie działają słuchawki. Nie wiem co mam zrobić,czy oddać telefon gdzies do naprawy? Bo teoretycznie jest zalany więc z serwisem sony nawet mi się bawić nie chce
czy może lepiej jakoś go sprzedać z takim opisem?
w sierpniu 2013 roku zakupiłam telefon sony xperia z,jakoś 2-3 miesiące temu zauważyłam że telefon okropnie się nagrzewa..jakoś po sylwestrze telefon spadł mi do śniegu i znazłam go dopiero po 10 minutach (około),wszystko wydawało się ok,dopiero gdy podłączyłam telefon do ładowarki bateria zaczeła wariować raz pokazywała 40 procent za chwilę 80,57 itd.. po czym telefon się wyłączył... zauważyłam że wszystkie kontrolki świecą się na pomarańczowo czyli telefon jest zalany