• Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki Sony oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki Sony oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.

#697525  autor: Morvius
 11 lut 2014, 15:55
Pamiętaj i tak żadna guma, nie daje stuprocentowej pewności ;) według mnie w komisie masz taki sam wybór a możesz sobie pomacać i samemu ustalić najdogodniejszy wybór ;)

Klasyczny obserwator wątku.

#697679  autor: Jagai
 12 lut 2014, 11:09
babeo pisze:Wszystkie to kiepskie chinczyki. Ja polecam to i to od tego sprzedawcy, nikt inny chyba nie ma tego na allegro
http://allegro.pl/sony-xperia-l-c2105-f ... 19106.html
mam jeszcze takie pytanie czy widać w nim diodę powiadomień i czy etui to jest wagowo lekkie, kupowałes od tego allegrowicza czy tylko gdzies słyszłeś ze ma dobre akcesoria ?

#697741  autor: babeo
 12 lut 2014, 14:08
Jagai, kupowałem i są naprawdę super, ale ja mam do Samsunga Galaxy S II plus, Ace 2 i LG L5 II i wszytskie wykonane są super.

Xperia L nie widziałem na żywo, ale raczej będzie ok. Na aukcji masz prawdziwe foto, widać na nich, że ten pasek na którym jest dioda pozostał odsłonięty.

#705795  autor: razeros
 24 mar 2014, 18:59
Polecam tego sprzedawcę co pdorzucił babeo. Tez kupiłem z jego polecenia :D Etui dobre, dobrze przylega do telefonu, chroni krawędzie boczne i widać diodę powiadomień. Poza tym masz 2 folie :P Ja kupiłem listem ekonomicznym za 5zł i przesyłka była 2 dni od wpłaty. Wiec jeśli się wahacie to mogę wam zdecydowanie polecić tego użytkownika

#705857  autor: maniek89
 24 mar 2014, 22:32
Osobiście mam S- line i złego słowa powiedziec nie moge. Brat z kolei ma taką właśnie kabure z klapką skurzaną i tez nie narzeka bo dostęp do telefonu jest jedną ręką. Te 10 zł to grosze, zawsze można spróbować. Przed upadkiem wiadomo że nie uchroni ale Sline ma raczej za zadanie chronic tył telefonu gdy kładziemy go na twarde powierzchnie. Kabura z klapa juz bardziej uodparnia telefon na upadki. Ewentualnie można też kupic pokrowiec wyściełany jakimś miękkim materiałem i zapinany na zamek tylko tu z kolei telefon tzreba rozpiac żeby wyjąć. Każde rozwiązanie ma wady i zalety. Ja mam S line który sprawdza sie jak telefon leżakuje gdzieś koło mnie np w domu a do kieszeni pakuje go dodatkowo we wsuwkę. Żadnych folii. Telefon jak nówka a mam go już ponad 3 miesiące.