• Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki Sony oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki Sony oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #693224  autor: tsmaniek1990
 24 sty 2014, 20:32
Witam.

Dziś w momencie oczyszczania swojego telefonu, usunąłem przypadkowo wszystkie kontakty, które chciałbym odzyskac.

Kontakty zostały usunięte po tym jak kliknąłem. MENU, USTAWIENIA, APLIKAcJE, ZARZĄDZAJ APLIKAcJAMI, WSZYSTKIE. I z listy wybrałem zakładke KONTAKTY, po czym kliknąłem "wyczysc dane".

Próbowałem przywrócic kontakty poprzez import z karty sim, lub karty pamieci, niestety nic to nie dalo. Nie wczytuje pliku, natomiast w pamieci tel, zachowaly sie niektore numery telefonu, np. w wiadomosciach sms i gdy klikam na dany kontakt sa tam wszystkie informacje o kontakcie, tak jak bylo wczesniej.

Tutaj tez pojawia sie moje pytanie, czy da sie jakos przywrocic utracone kontakty?

#693878  autor: maniek89
 27 sty 2014, 23:45
Jesli byly np na karcie sim to ponoc sa czytniki i programy do tego ale jest warunek ze na karcie nie mozesz nic po jej wyczyszczeniu zapisac do momentu uzycia tego programu bo inaczej nic nie odzyskasz.
 #782256  autor: charlotte1991
 04 lut 2015, 09:03
A nie myślałeś o tym by zanieść telefon i kartę do serwisu? Z tego co wiem tutaj http://www.alldatarecovery.pl szybko odzyskują dane a wycena odzyskiwania jest darmowa. Myślę, że ci pomogą. A tak swoją drogą ja też wiele razy czyścilam telefon ale nigdy nie usunęłam wszystkich kontaktów ;)