• Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki Sony oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki Sony oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #665508  autor: user_delete26
 02 paź 2013, 17:23
Prosiłbym użytkowników, którzy używają tego telefonu jakiś czas o opinię na jego temat. Naprawdę zależy mi na tym. Potrzebuję telefonu bardziej trwałego, który po roku czy dwu się nie rozwali jak niestety większość SE. Nie interesują mnie parametry zabardzo, i czy się zacina itp. ponieważ posiadam SE LWW, więc jest to ten sam procesor jak i pamięć. Chodzi głównie o to, żeby telefon był trwały. A wiem że zaletą tego telefonu jest napewno klawiatura qwerty, która nie zajmuje całego ekranu jak w przypadku LWW.

#665597  autor: sa
 03 paź 2013, 04:45
Może to nie dokładnie w temacie ale nie ma takiego telefonu tj.takiego co by mieć co do niego pewność że się po np.2 latach nie rozwali,a już szczególnie smart mało delikatnie traktowany,te z ruchomą klawiaturą są przewidziane na 1,5 do 2 lat życia osobiście wątpię by ten model wypadał jakoś lepiej ale z drugiej strony ten model ma bardzo dobrą opinię wśród jego użytkowników,wiec kto wie.. z tym że nabycie nowego to chyba z Chin bo w ofercie normalnie jest niedostępny.No i producentom nie jest na rękę tworzenie telefonów co po gwarancji będą działały,biznes musi się kręcić a oni zarabiać więc produkuje się sprzęt który musi być wymienialny...