Witam.
Mam telefon od 1,5 roku i ostatnio pierwszy raz zdarzyło mi się wybrać z nim do serwisu ze względu na dostanie się piasku pod klawisze i zblokowanie ich. Dodam tylko, że nie był to autoryzowany serwis ze względu na chwilowy brak karty gwarancyjnej i brak czasu.
Po odzyskaniu telefonu okazało się, że ma problemy z zasięgiem. Pokazuje się max jedna kreska. Bardzo często wyświetla się komunikat o wyszukiwaniu sieci. Telefon znajduje inną niż moja sieć, a jeśli już najdzie poprawną to wyświetla komunikat, że jest niepoprawna, żeby za chwilę się z nią połączyć i pokazać ponownie zasięg w skali jednego paska. Znajomi mówią, że bardzo źle mnie słychać podczas rozmów, o ile w ogóle mogą się dodzwonić. W obecności innych kart w telefonie dzieje się to samo, z moją kartą w innym telefonie jest wszystko w porządku. Dodatkowo, jeśli uda mi się już z kimś połączyć, telefon mocno się nagrzewa na wysokości klapki od aparatu, nawet po chwili rozmowy. Wiem, że pytanie może być naiwne, ale czy serwis spartolił robotę? I co mogę teraz zrobić?
Pozdrawiam
Bartek