• Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki Sony oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki Sony oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #431847  autor: mariusz.f
 26 wrz 2010, 13:34
Czy można ustawić blokadę klawiatury po zamknięciu slidera w modelu Hazel? Obecnie klawiatura blokuje się, ale tylko, jeśli jestem po za menu- widzę tylko tapetę. Natomiast, jeśli jestem już w menu, w kalendarzu itd. to zamknięcie slidera pozostaje bez reakcji. U żony w SE W595 działa to bez zarzutów i co by nie miała otwarte, to zamknięcie slidera jest równoznaczne z blokadą klawiatury. W Hazlu, nawet ustawienie "Automatycznej blokady klawiatury" nie działa po wejściu w menu. Czy to normalne w tym telefonie?

#432140  autor: yagi
 27 wrz 2010, 19:39
Ustaw automatyczną blokadę klawiatury w opcjach zabezpieczeń. Po jakimś czasie się sam powinien zablokować. Inna opcja nie przychodzi mi do głowy.

Obrazek

:!: Yagi's Para Para Dekkai Mara Mix (14.09.2010)

#432164  autor: mariusz.f
 27 wrz 2010, 20:59
Faktycznie zadziałało. Miałem to ustawione i nie blokowało po takim samym czasie co przy "samej tapecie". Ale poczekałem teraz trochę dłużej na otwartym kalendarzu i faktycznie, po nieco dłuższej chwili i tak blokuje. Dzięki