• Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki Sony oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki Sony oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #325202  autor: Asiczka33
 24 mar 2009, 18:50
Witam,

nie wiedziałam gdzie napisać tego posta, więc z góry przepraszam jeśli to niewłaściwy dział.

Moje pytanie jest następujące, czy da się w jakikolwiek sposób odtwarzać animacje wysyłane przez SMS z SE na innym telefonie? Chodzi mi o te animacje, które się wstawia w sms'ie poprzez Opcje-->dodaj element-->animacja.
Czy można je wyświetlać na telefonach innych marek i czy można z innych telefonów je przesyłać?

#325203  autor: kowcio
 24 mar 2009, 18:52
Tak, jeśli telefon odbiorcy obsługuje wiadomości EMS. Żadna Nokia tego nie obsługuje, większość Samsungów tak i chyba wszystkie SE ;)

#325204  autor: Asiczka33
 24 mar 2009, 18:55
dziękuję bardzo za odpowiedź.

A czy da się w jakiś sposób "przegrać" animacje z sony ericssona na np. samsunga?

#325208  autor: kowcio
 24 mar 2009, 18:59
Asiczka33 pisze:A czy da się w jakiś sposób "przegrać" animacje z sony ericssona na np. samsunga?
Nie da się, aczkolwiek Samsungi raczej mają EMS, na pewno te starsze ;) Jak w tych nowszych to nie wiem, nie bawilem się w nowszysch tym wynalazkiem ;)