marcino94 pisze:a co do K770i i K800i to który robi lepsze zdjecia i ma lepszą jakosc muzy na słuchawkach oraz który jest głośniejszy na głośniku? i czy K800i jest rzeczywiscie taki gruby? który jest też lepiej wykonany? i czy W580i jest rzeczywiscie tak tragicznie wykonany? chodzi głownie o klawisze slider i obudowe.
K800i jest dośc gruby, ale wymiary jak dla mnie jeszcze są do przyjęcia. Klawiatury nie ma najgorszej, natomiast ta w K770i nie podoba mi się bardzo. W ogóle ten K770i takim kolejnym niewypałem w moich oczach się zrobił. K770i wykonany jest raczej źle, K800i lepiej. Natomiast do ideałów pod tym względem to i tak K800i ma daleką drogę

ale zawsze- coś za coś.
Niestety, W580i dziwny jest. Przypomina mi K550i, czyli zabawkę

Klawisze w miarę, tylko żeby one nie pękały później

nigdy nie wiadomo, na jaką partię się nadziejesz.
K800i dość ładnie gra na głośniku, nic nie mogę złego powiedzieć o nim. Na dzień dzisiejszy to jedyny SE, w którego mógłbym zainwestować

Ogółem na początku byłem przekonany, że ten telefon az taki dobry nie jest. Przekaniałem się, że jest inaczej, gdy kilka dni leżał u mnie w domu

ciocia kupiła go sobie w ramach przedłużenia umowy, jest zadowolona (szczególnie chodzi o aparat

)
PS. A ten aparat w K770i jest tak słaby, aż głowa boli. Nigdy nie powiedziałbym, że on ma 3,2 MPx, i to jeszcze w serii SE Kxxi