• Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki Sony oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki Sony oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #241681  autor: Adams
 25 gru 2007, 12:32
PSPhone zasłuży niedługo na miano technologicznej fatamorgany pokroju GPhona. O telefonie, który ma być jednocześnie konsolą do grania mówi się już od czerwca tego roku. Swojego czasu komórka była nawet zapowiedziana na Gwiazdkę, ale producent szybko wycofał się z obietnic.

Paul Sinclair z PSP World udowadnia, że coś takiego jak PSPhone jednak istnieje. Czyżby?

http://pl.youtube.com/watch?v=kf1Z3vJPKPc

Reklama jaka znalazła się w brytyjskim czasopiśmie wygląda całkiem przekonująco, ale trzeba pamiętać, że w dzisiejszych czasach już przedszkolaki umieją posługiwać się Photoshopem.

Jak zwykle z osądem lepiej poczekać na oficjalną odpowiedź producenta.

a co wy o tym wszystkim sądzicie ?? :D

Obrazek

#241690  autor: raver4s
 25 gru 2007, 12:58
Ma być coś takiego. Niecały rok temu były już o tym plotki. Na gizmodo pokazywane były różne wariacje na jego temat. Pokazywali plany chyba ze trzech jego wersji. Jedna to takie mniejsze PSP z przekręcanym ekranem. Czekamy na oficjalną zapowiedź od Sony :D I jak rzeczywiście coś takiego powstanie to będzie super, tylko bateria...

#241692  autor: Adams
 25 gru 2007, 13:01
raver4s pisze:tylko bateria...
ale SE robi dobre baterie ;) przynajmniej dla mnie wystarczajce do zabaw ogladania filmow itp itd ;)

Obrazek

#241745  autor: raver4s
 25 gru 2007, 19:09
No nie przeczę. Ale to będzie konsola do gier + telefon. Myślę, że to trochę zmienia postać rzeczy :P

#241748  autor: Adams
 25 gru 2007, 19:56
raver4s pisze:No nie przeczę. Ale to będzie konsola do gier + telefon. Myślę, że to trochę zmienia postać rzeczy :P
tylko zastanawia mnie fakt jak beda gry dostepne ... tzn czy to bedzie na takich mini kartach jak w Noki N-gage czy moze cos nowego wymyslili ;)

Obrazek

#241774  autor: raver4s
 25 gru 2007, 21:42
Może jakiś specjalny slot na coś w rodzaju kart pamięci. Na razie jeszcze nie wiadomo, czy wyjdzie telefon :D O gry będziemy się martwić później :P

#241781  autor: Adams
 25 gru 2007, 22:03
raver4s pisze:Może jakiś specjalny slot na coś w rodzaju kart pamięci. Na razie jeszcze nie wiadomo, czy wyjdzie telefon :D O gry będziemy się martwić później :P
na nowe telefony SE zatrudnia prawie 1500 testerow chcialbym byc jednym z nich ;D

Obrazek