• Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki Sony oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki Sony oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #742312  autor: Joanna91
 21 sie 2014, 16:28
Bardzo proszę o pomoc bo nie wiem już co robić.

Jakiś czas temu przestała mi działać aplikacja Facebook na tel a pisanie z kimś na FB w przeglądarce nie jest zbyt wygodne.. Usunęłam ją i chciałam zainstalować na nowo ale nie mogłam jej pobrać bo wyskakiwał błąd. Zresetowałam więc tel do ustawień początkowych, ściągnęłam na nowo Operę ale teraz kiedy próbuję ściągnąć tą aplikację to wyświetla mi się "błąd komunikacji. nawiązanie bezpiecznego połączenia nie powiodło się" grzebałam w ustawieniach internetu w tel ale to nic nie dało.

Zauważyłam też że kiedy coś ściągam z opery przełącza mnie automatycznie na przeglądarkę wbudowaną w tel i przez nią pobiera, a czytałam że ta może mieć problemy z certyfikatami.

Proszę o jakieś podpowiedzi co jeszcze mogłabym zrobić żeby te przeglądarki działały bez problemu. Z góry dziękuję.[/b]