• Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki Sony oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki Sony oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #666990  autor: Southparker
 10 paź 2013, 16:43
Od 2 dni mam problem ze swoim sony xperja J więc:

Ekran sam się dotyka bez dotykania,dokładnie lewy dolny róg tak jak by sam się klikał(słychać sygnał dzwiękowy i załacza się wibracja) i wchodzi mi sam w menu,aplikacje itp dokładnie otwiera wszystko co jest na samym dole ekranu przez co nie mogę nic zrobić na telefonie. Problem jest z dolną częścią ekranu.

Udało mi się go cofnąć do ustawień fabrycznych z wielkim wysiłkiem bo tak szybko sam sobie klika że z wielkim trudem udało mi się dostać do ustawień lecz nic to nie dało

Czy miał już ktoś taki problem,i wie co jest tego przyczyną.

Moje drugie pytanie ?

Telefon został zakupiony w komisie ma 5 miesięcy więc ma jeszcze gwarancje,i moje pytanie jest takie:

- czy jeżeli telefon nie jest na mnie tylko został kupiony w komisie i mam tylko kopie faktury potwierdzającą zakup w salonie na nazwisko jakiegoś obcego mi gościa (karta gwarancyjna jest nie wypełniona) + ściągłem simlocka orginalnym kluczem od sony poza salonem to czy przyjmą mi go na gwarancje.

Ps.Telefon jest z orange

#666994  autor: lord.nitos
 10 paź 2013, 17:07
Faktura + Karta Gwarancyjna. Z tym że w Karcie jest podana informacja z jakim dokumentem jest ona ważna.

[center]
Jeżeli Ci pomogłem to możesz się odwdzięczyć klikając

Obrazek
[/center]

#667183  autor: Xy
 11 paź 2013, 14:06

Alcatel OT301 ➡ Motorola T180 ➡ Ericsson R310s ➡ SE K700i ➡ Samsung SGH-X450 ➡ Nokia 3310 ➡ SE K550i ➡ Nokia 6650d ➡ Xperia Neo ➡ Lumia 820 ➡ Xperia S ➡ HTC Desire 820 ➡ HTC One M8 ➡ Huawei P9 ➡ Galaxy S6 ➡ Nokia 7.2 ➡ Galaxy A71