• Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki Sony oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki Sony oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #481552  autor: marcino94
 12 cze 2011, 16:10
Witam! Ostatnio rozglądając się za nowym telefonem trafiłem na ten model. Ale znalazłem różne opinie na jego temat ale nie wiem jak bardzo wiarygodne. Dlatego chciałbym aby ktoś odpowiedział na kilka moich pytań:
-ile trzyma bateria?
- czy to prawda że telefon jest wolny i często się wiesza/resetuje? (to najgorzej mnie denerwuje w moim obecnym telefonie)
- jaka jest jakoś wyświetlacza i obudowy?
- jak wygląda sprawa slidera? czy szybko łapie luzy?
To chyba na razie tyle jeszcze jakby mi sie coś przypomniało to będe pisał ;) pozdrawiam!

#481645  autor: kowcio
 12 cze 2011, 22:50
marcino94 pisze:- czy to prawda że telefon jest wolny i często się wiesza/resetuje? (to najgorzej mnie denerwuje w moim obecnym telefonie)
TAK! Ten telefon to obraz nędzy i rozpaczy od SE. Koleżanka go dostała od Orange w ramach abonamentu i 4 raz leciał do serwisu, a ma go od grudnia. Nawet potrafi się sam wyłączyć, tak o. Serwis go zwraca wgrywając nowy soft twierdząc że nie widzą usterki :/
marcino94 pisze:- jak wygląda sprawa slidera? czy szybko łapie luzy?
Niestety.
- jaka jest jakoś wyświetlacza i obudowy?
Jakośc obudowy taka sobie, a ekran to ma bardzo ładny jak dla mnie.
marcino94 pisze:-ile trzyma bateria?
Zła nie jest, ale po SE spodziewałbym się czegoś lepszego. Ona mówi, ze jak trochę muzyki posłucha i popisze SMSy, to 2 dni lub niecałe 3 dni wytrzyma, ale to nie jest jakieś super intensywne użytkowanie. Telefon ma bardzo słaby zasięg, co pewnie też wpływa na to- znajoma się rozczarowała, bo wcześniej miała SE K510i i miała bardzo dobry sygnał. I skonczyło się tak, że odkąd kupiła ten telefon, to więcej czasu spędza w serwisie, niż ona go używa. A dba o telefony i jej dwuletni K550i wygląda jak nowy, jak prosto z pudełka wyciągnięty.
Ja bym dopłacił do Zylo, bo miaem ten telefon i był całkiem spoko jak za te pieniądze, tylko trzeba na dobry egzemplarz trafić, Poszukaj tematu o tym telefonie, sam go zakładałem.