marcino94 pisze:- czy to prawda że telefon jest wolny i często się wiesza/resetuje? (to najgorzej mnie denerwuje w moim obecnym telefonie)
TAK! Ten telefon to obraz nędzy i rozpaczy od SE. Koleżanka go dostała od Orange w ramach abonamentu i 4 raz leciał do serwisu, a ma go od grudnia. Nawet potrafi się sam wyłączyć, tak o. Serwis go zwraca wgrywając nowy soft twierdząc że nie widzą usterki :/
marcino94 pisze:- jak wygląda sprawa slidera? czy szybko łapie luzy?
Niestety.
- jaka jest jakoś wyświetlacza i obudowy?
Jakośc obudowy taka sobie, a ekran to ma bardzo ładny jak dla mnie.
marcino94 pisze:-ile trzyma bateria?
Zła nie jest, ale po SE spodziewałbym się czegoś lepszego. Ona mówi, ze jak trochę muzyki posłucha i popisze SMSy, to 2 dni lub niecałe 3 dni wytrzyma, ale to nie jest jakieś super intensywne użytkowanie. Telefon ma bardzo słaby zasięg, co pewnie też wpływa na to- znajoma się rozczarowała, bo wcześniej miała SE K510i i miała bardzo dobry sygnał. I skonczyło się tak, że odkąd kupiła ten telefon, to więcej czasu spędza w serwisie, niż ona go używa. A dba o telefony i jej dwuletni K550i wygląda jak nowy, jak prosto z pudełka wyciągnięty.
Ja bym dopłacił do Zylo, bo miaem ten telefon i był całkiem spoko jak za te pieniądze, tylko trzeba na dobry egzemplarz trafić, Poszukaj tematu o tym telefonie, sam go zakładałem.