Użytkownik
Ranga
Nowicjusz
Sieć
era
Ten telefon nie ma praktycznie zadnej optykilozo111 pisze:telefon zwraca uwagę swoją optyką
lozo111 pisze:ja bym go nie brał, ale wybór jest twój
Prosze, zeby temat byl o opiniach na temat telefonu i nie zmienil sie w watek jaki telefon wybrac...biziw40 pisze:zastanawiam się czy załatwić go sobie.
jak to nie zwraca uwagi swoją optyką?yagi pisze:lozo111 napisał/a:
telefon zwraca uwagę swoją optyką
Ten telefon nie ma praktycznie zadnej optyki Zwykly obiektyw o stalej ogniskowej. Nic specjalnego. O Optyce mozna mowic np. w Samsungu G800 gdzie jest zoom optyczny 3x...
Optyka to soczewki a reszta to po prostu matryca + dobrze skonstruowane sterowniki do sprzetu.lozo111 pisze:optyka =aparat , a nie tylko obiektyw
o to mi chodziło
To wielka zaleta. Po przesiadce z K700 na K550 poczulem roznice. Trudno bylo mi pozniej uzywac dzoya w K700Kamila pisze:ale jeszcze nie mogę się przyzwyczaić, gdyż nie ma jostika.
Ciekawi mnie jak wyglada sprawa z klapką do aparatu. W salonie nie sprawial wrazenia solidnego. Ale moze to pierwszy wypust telefonowKamila pisze:Opinie bardziej szczegółową będę mogła wypowiedzieć za dwa dni, gdyż wtedy będzie przetestowany dość solidnie, pod względem swych umiejętności i wytrwałości