• Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki Sony oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki Sony oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.

#285318  autor: Ziel`
 27 sie 2008, 23:16
Karty w slocie nie było. Uzasadnione, w końcu telefon był na wystawce, więc jak i baterię, tak i kartę trzeba było wyjąć. Zastanowiłam się od razu, czego jeszcze mogło w pudelku nie być... Znaczy tak, ładowarka, kabelek USB, instrukcja, płyta, karta gwarancyjna - standard. Brak karty i nie wiem w sumie, czy dołączają do tego słuchawki. Zresztą mniejsza o nie, nie korzystałabym z nich i tak.

Za jakąkolwiek kartą rozejrzę się, jak będę miała kasę ^^". Wydałam więcej pieniędzy, niż się spodziewałam, więc trzeba oszczędzić ; ). Ma to wbudowane 18 mb, na moje skromne potrzeby na razie wystarczy.

Pytanie: bo temat dotyczył kupna telefonu i w ogóle. Telefon mam, jeśli jakieś pytania będę zadawać, to dotyczące obsługi (która pewnie i tak jest zbliżona do wszystkich SE) - w tym celu raczej powinnam nowy temat założyć, nie?

#285320  autor: Osk92
 27 sie 2008, 23:24
mozesz zalozyc nowy mysle ;)

sluchawek nie bylo, bo nie ma radia wbudowanego :)

#285355  autor: yagi
 28 sie 2008, 08:09
A wg mnie wystarczy zmienic tytul watku i wystarczy ;)

Jesli autorka ma zastrzezenia co do nowego tytulu lub wlasna wizje to niech go zmieni. Mialem taka poranna wene tworcza :-D

Obrazek

:!: Yagi's Para Para Dekkai Mara Mix (14.09.2010)

#285380  autor: Ziel`
 28 sie 2008, 11:01
A dziękuję bardzo za pomoc ^^.

Wczoraj chciałam pytać, ki diabeł ta niebiesko-biała muszelka koło wskaźnika zasięgu, ale gdy odnalazłam UMTS i wyłączyłam go, to i ikonka zniknęła, więc na pytanie odpowiedziałam sobie sama ; ).

Zastanawia mnie inna drobnostka. Obok slotu, prawie na kancie telefonu jest taka mała lampeczka. I mruga. Nie wiem, czy ciągle mruga, ale np. teraz tak. Co to? Nie znalazłam nic na jej temat w instrukcji. Może dlatego, że nie wiem, czego mam szukać. Macie może pomysł, co oznacza ta lampka?

#285382  autor: butterfly
 28 sie 2008, 11:10
Bateria była rozładowana?

#285384  autor: marcino94
 28 sie 2008, 11:15
W k610 tez jest taka lampka i jeśli bateria jest pełna to świeci na zielono a jak jest blisko rozładownia to powinna migać na czerwono. Kolega tak miał właśnie w K610 a Z610 to praktycznie to samo tylko pod postacią klapki :) ja mam taka lampkę w starym Ericssonie T20s tylko że tutaj to miga jak jej się podoba :wink:

#285385  autor: Ziel`
 28 sie 2008, 11:22
Bateria powoli szykuje się do rozładowania, lampka leciutko mruga na zielono. Zobaczę, jak będzie mrugać, jak już telefon naładuję.

Ale jeśli to oznacza stan baterii, to fajny bajer : ). Przynajmniej nie będę musiała zerkać na wyświetlacz, żeby sprawdzać jak bateria się trzyma.