• Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki Nokia, w tym serii Lumia oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki Nokia, w tym serii Lumia oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #100977  autor: Pyra
 31 sie 2006, 22:57
czy jest mozliwosc wgrania w jaki kolwiek sposob jakiegoas motywu do tego fona ?

czy jest mozliwosc zalozenia na 6230 obudowe z 6230i

czy da sie zmienic jakos tlo w menu, i podczas dzwonienia z bialego ? jezeli tak to jak to zrobic ? czy poprostu kazda nokia tak ma ?

czy jak kupie obojetnie jaki bluetooth do kompa zeby przesylac rozne rzeczy z komp -> koma i koma -> komp wszystko bedzie chodzilo ok ?

gdzie moge znalesc cos ciekawego do tej nokii ? przewalam na googlach strony i same platne pierdoly, w sumie nawet za platne nie ma nic ciekawego, przyznaje sie bez bicia ze nie szukalem dokladnie na forum bo ja kszukam to w 95% jest nokia 6230i.. :(

narazie tyle, jak czegos nie skukam z instrukcji tu dopisze, z gory dzieki :)

#101089  autor: Krisu6230i
 01 wrz 2006, 10:16
nie
podobno, widzialem foty :)
nie, nie kazda moja (6230i) nie ma a to za sprawa motywow ktorych 6230 nie obsluguje
powinno
zedge.net i potem zmniejszanie trapet z nokii 6230i z 208x208 do 128x128, dzwonki to kotore pojda w pelnej polifonii to pojda a ktore beda buczec to wywal. mp3 powinien kazdy

/*Boris the Blade, or Boris "the Bullet Dodger." As bent as the Soviet's sickle, and as hard as the hammer that crosses it. Apparently, it's impossible to kill the bastard.*/
http://ag.bocznica.org/
 #101164  autor: szulzykk
 01 wrz 2006, 13:03
Pyra pisze:czy jest mozliwosc wgrania w jaki kolwiek sposob jakiegoas motywu do tego fona ?
www.zegde.no oraz www.n6230i.prv.pl tam znajdziesz motywy ... wrzucasz je do folderu theme
Pyra pisze:czy jest mozliwosc zalozenia na 6230 obudowe z 6230i
Tak jest taka mozliwosc. Moj znajomy tak mial.
Pyra pisze:czy da sie zmienic jakos tlo w menu, i podczas dzwonienia z bialego ? jezeli tak to jak to zrobic ? czy poprostu kazda nokia tak ma ?
Mozliwe ze ktorys theme je pokrywa wlasnym jesli nie to polecam Nokia Theme Studio aby samemu sobie to zmienic
Pyra pisze:czy jak kupie obojetnie jaki bluetooth do kompa zeby przesylac rozne rzeczy z komp -> koma i koma -> komp wszystko bedzie chodzilo ok ?
Tak dokladnie. Na allegro jest tego pelno i sa tanie. Po poprawnej instalacji sterownikow wszystko powinno pojsc jak po masle

n6230i.prv.pl back in action !!

#101265  autor: Pyra
 01 wrz 2006, 17:08
jak wlaczyc dostarczanie raportow po wyslaniu sm'a i czy te raporty same sie usowaja czy zostaja w skrzynce ?

jak zrobic zeby mi na wyswietlaczu pokazywalo miejscowosc w jakiej sie znajduje ?
mam siec ORANGE (POP)

i skad moge wzisc logo operatora bo pisze mi ze nie mam go w pamieci telefonu ?

jest mozliwosc jakiegos sprawdzenia telefonu czym kolwiek czy jest sprawny w 100% ?

czy znajde na googlach polska wersje Nokia Theme Studio i czy napewno nia zmienie biale tlo ?

#101289  autor: szulzykk
 01 wrz 2006, 18:47
Pyra pisze:jak wlaczyc dostarczanie raportow po wyslaniu sm'a i czy te raporty same sie usowaja czy zostaja w skrzynce ??
Wchodzisz w > Wiadomosci > Ustawienia wiadomosci > Profil wysylania > Raport dostarczenia
Pyra pisze:jak zrobic zeby mi na wyswietlaczu pokazywalo miejscowosc w jakiej sie znajduje ?
mam siec ORANGE (POP)
Ustawienia > Ustawienia telefonu > Wyswietlanie informacji o sieci
Pyra pisze:i skad moge wzisc logo operatora bo pisze mi ze nie mam go w pamieci telefonu ?
www.wapster.pl lub sam sobie zrob
Pyra pisze:jest mozliwosc jakiegos sprawdzenia telefonu czym kolwiek czy jest sprawny w 100% ?
Skoro Ci dziala to jest sprawny. Usterki sa wykrywane podczas uzytkowania

Pyra pisze:czy znajde na googlach polska wersje Nokia Theme Studio i czy napewno nia zmienie biale tlo ?
na googlach napewno znajdziesz ale gwarancji pokrycia Ci nie dam bo nie sprawdzalem

#101295  autor: Pyra
 01 wrz 2006, 19:03
1 - nie mam takiej opcji - ale jeszcze dokaldnie poszukam

czy da sie zrobic zeby na wyswietlaczu napis menu byl np na niebiesko ? moze zmienic palety kolorow ale wtedy zmienia sie poziom bateri i zasieg

#101314  autor: szulzykk
 01 wrz 2006, 19:31
Sorki maly blad

Wchodzisz w > Wiadomosci > Ustawienia wiadomosci > Wiadomosci tekstowe >Profil wysylania > Profil domyslny >Raporty doreczen
czy da sie zrobic zeby na wyswietlaczu napis menu byl np na niebiesko ? moze zmienic palety kolorow ale wtedy zmienia sie poziom bateri i zasieg
Ustawienia > Wyswietlacz > Kolor czcionki w trybie gotowosci :smt006

#101324  autor: Pyra
 01 wrz 2006, 19:52
tam mam

paleta kolorow
tapeta
wygaszacz ekranu
logo operatora
widok menu

#101500  autor: szulzykk
 02 wrz 2006, 13:26
Pyra pisze:tam mam
to znaczy gdzie masz :!:

#101559  autor: Pyra
 02 wrz 2006, 16:26
w ustawieniach wyswietlacza..

#101649  autor: szulzykk
 02 wrz 2006, 23:20
Pyra pisze:w ustawieniach wyswietlacza..
zapomnialem ze masz 6230(bez i ) wiec tam moze nie byc takiej fukcji