• Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki Nokia, w tym serii Lumia oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki Nokia, w tym serii Lumia oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #100214  autor: kornik
 30 sie 2006, 04:21
Tymczasowo (podczas zapaści mojej standardowej komórki) używam Nokii 3310. Chciałem się dowiedzieć czy istnieje jakaś możliwość zapisu spisu numerów telefonów na kartę SIM. Jeśli tak to proszę o info :-)

#100216  autor: winiary44
 30 sie 2006, 07:21
Jak w Nokii. Należy wybrać z menu spis telefonów po czym wybrać Ustawienia->Wybór pamięci:
karta sim
telefon
telefon i karta sim

potrzebny będzie kod zabezpieczający

pozdrawiam
Łukasz

#100219  autor: kosaz
 30 sie 2006, 07:48
z tego co pamietam a raczej na pewno NIE MA PAMIĘCI KSIAZKI TELEFONICZNEJ TEN TELEFON!!!!!

wszystkie kontakty sa zapisywane na karcie SIM

[ Dodano: 2006-08-30, 07:51 ]
winiary44 pisze:Jak w Nokii. Należy wybrać z menu spis telefonów po czym wybrać Ustawienia->Wybór pamięci:
karta sim
telefon
telefon i karta sim

potrzebny będzie kod zabezpieczający

pozdrawiam
Łukasz
tu akurat mowisz o nowszych modelach nokii w starych nie posiaidaja pamięci na kontakty w telefonie tylko i wlacznie SIM poza tym nie trzba kodu zabezpieczajacego aby kopiowac z pamieci sim do telefonu i odwrotnie. wiem bo sam mam nokie 3100 i czasem robie ta operacje.

#101424  autor: kornik
 02 wrz 2006, 02:57
Tak, dokładnie, wszystkie kontakty zapisują się na karcie SIM, już to obczaiłem :-) Dzięki za pomoc mimo wszystko ;)