• Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki Nokia, w tym serii Lumia oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki Nokia, w tym serii Lumia oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #710799  autor: Jan z Podlasu
 16 kwie 2014, 20:04
Po przemyśleniu i pobawieniu się kilkoma telefonami nabyłem Ashe 503, raczej mało trafny wybór ale ma dużo lepszy aparat np od Lg L3. Do systemu przywykłem nic póki co się nie wiesza, pracuje o dziwo naprawdę płynnie.Ekran też nie tragiczny jak na tak tani telefon.
-Znajdę na Ashe jakieś fajne gry nie wymagające ciągłego transferu coś polecacie ?
(Wiem z androidem nie mam co porównywać.)
-Jak Wam ten telefon się spisuje?

#710823  autor: hdfunpack
 16 kwie 2014, 21:44
Wygugluj sobie "darmowe gry java" i sprawdź po ilości pobrań lub po ocenach. I chyba jest tam 40 darmowych gier od EA?

#713887  autor: Jan z Podlasu
 27 kwie 2014, 23:53
Witam ponownie może mi ktoś powiedzieć jak je pościągać ? Kupując telefon czytałem że mam dostać 10 darmowych gier i możliwość pobrania 40 darmowych gier od EA. Oryginalnie jest parę gier które trzeba kupić ( niestety nie da się tego odinstalować) a jeśli chodzi o gry od EA czytałem że mam mieć ikonę od EA tam się zarejestrować i pobrać stamtąd ale ikony nie mam.
Jedynie w sklepie nokii znalazłem kilka darmowych które niestety potrzebują każdorazowo internet. Co do innych gier czym się sugerować żeby poszły na Ashy?

#713909  autor: hdfunpack
 28 kwie 2014, 07:56
Rozdzielczość 240x320 (touch) to chyba jedyne ograniczenie.