• Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki Nokia, w tym serii Lumia oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki Nokia, w tym serii Lumia oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #7342  autor: olki
 21 cze 2005, 11:25
Ponieważ widzę że info o tych przcudnych telach jest porozrzucana - więc proszę wszystko co związane z 6230 oraz 6230i kierować tutaj.

posiadam 6230 i co stwierdzam po tygodniu uzytkowania. Że rzeczywiście przy dzwonku slychać sprzężenia. Wyświetlacz bardzo dobry i rzeczywiście jest bardzo dobry, ale gdy ma się już coś to się chce jeszcze więcej . Bateria kicha 1 dzien. Przypuszczam ze gdybym się dużo bawił to niewytrzymała by 1 dnia. Jak narazie zdażyło mi się 2x coś takiego że szybko śmiugałem odpalałem dźwięki itp to chodząc po MENU i np. książce tel zmieniał się dzwięk klawiszy takie tykanie w dół lub góre klawiszem. Mp3 działają, dzwonki ma super (można sobie nagrywać dyktafonem - nie będe podpowiadał co można robić na dobrych stronach z dzwiękami ). Najgorsza jest cholera bateria. Zobacze co się będzie działo jak nie będę używał aparatu. Zamienię się równierz na baterię z NOKII N-gage QD tam jest bateria BLD6 a nie 5 (u niego trzyma 3-4 dni i dużo gra!). Zdjęcia robi porzepiękne (na komputerze wyglądają ZAJE... śmiało można robić sobie jaklieś domowe albumy za jego pomocą. Mam cyfrowkę SONY więc mi tak aż na tym nie zależy, ale robie piękne zdjęcia. Roki ostre nie jak np w 7650. Co do baterii to wcześniej miałem 6610, 7650,6610,7650, tymczasowo 6600 i znowu 6610 i stweirdzam że to jest ZAJEB.... telefon. Bateria śmieło od poniedziałku do piątku-soboty!
 #7344  autor: olki
 21 cze 2005, 11:35
Bateria gdy się nie bawię aparatem 3x24h
 #7382  autor: olki
 22 cze 2005, 09:16
zauważyłem że po wgraniu nowych mp3 trzba zrobić restart tela ponieważ odtwarzacz ten lepszy w komórce nie bedzię tego pliku widział. Tym ogolnym playerem pojdzie.

Kolejna sprawa to jak mam tela (w piętek będzie 2 tygodnie) a juz mi sie zdazylo z 5x coś takiego ze np wychodzac z prfilu milczy na inny profil normalny to zaczyna glosno dzialac klikanie klawiatura. Gdy probuje dzwonic to nie zalacza sie na maly glosniczek w sluchawce tylko glosnik. Kolejny blad softu?...... :/

#7478  autor: Ish
 25 cze 2005, 14:42
A jaki masz soft ??? Ja wgralem sobie najnowszy i co do tych bugow co piszecie - to nie moge sie zgodzic. Fon trzyma mi min. 3 dni. A idzie caly czas BT bo korzystam ze sluchawy. Co do mp3 - nie trzeba resetowac fona gdyz w odtwarzaczu mp3 masz funkcje odswiez liste utworow :P Wtedy player zobaczy wszystkie mp3.
 #7580  autor: olki
 27 cze 2005, 10:41
Moja 6230 posiada wersje softu 05,35

#7671  autor: Ish
 28 cze 2005, 17:30
no to cos jest nie tak z Twoja nokia :?