Witam mam taki problem potrzebuje programu do blokady niechcianych polaczen lub wiadomosci czy jest mozliwosc zablokowania danego numeru w telefonie bo w samsungach jest to mozliwe ale czy w mojej noki x3-02 nie wiem prosze o pomoc
- Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki Nokia, w tym serii Lumia oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Oj, chyba nie ma w tym modelu takiej blokady...
Ewidentnie nie wypiję herbatki z administracją Telepolis
Jeśli nie ma w opcjach czegoś w stylu 'Czarna lista', to raczej nic już nie zrobisz, bo dograc się nie da.
a jakiejś aplikacji w javie nie ma na ten telefon zeby zablokować
Witam.
miechurzanka
[ Dodano: 2014-01-03, 13:23 ]
A ja poradziłem sobie w ten sposób, że stworzyłem w MP3 plik. Komp podczas tworzenia tego pliku miał zwarte wejście. Nazwałem ten plik z przekąsem " CISZA ". I niechcianym abonentom przyporządkowuje w opisie kontaktu. Telefon milczy, nie wibruje i jest spokój podczas ? odbierania ? sygnału dzwonienia. A w końcowym rozliczeniu daje mi to małą przewagę, gdyż wiem kiedy moja osoba jest obiektem zainteresowania. Powodzenia życzę i jak najmniej niechcianych abonentów.lukaszek0991 pisze:a jakiejś aplikacji w javie nie ma na ten telefon zeby zablokować
miechurzanka
[ Dodano: 2014-01-03, 13:23 ]
pret a partir
Heh przypomniało mi się jak kilka dobrych lat temu biologiczka ustawiła sobie w telefonie 'silent' i nie mogła dojść dlaczego nie dzwoni jak ktoś się łączy xD
Witam.
Tyle, że ja cisze przypisałem do niechcianego kontaktu.Darecky pisze:Heh przypomniało mi się jak kilka dobrych lat temu biologiczka ustawiła sobie w telefonie 'silent' i nie mogła dojść dlaczego nie dzwoni jak ktoś się łączy xD
pret a partir