• Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki Nokia, w tym serii Lumia oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki Nokia, w tym serii Lumia oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #82161  autor: budziol1
 26 cze 2006, 20:58
Ludzie pomozcie zapodajcie linkiem z grami specialnie pod 6230i bo inne sa albo bez dzwieku albo nie na caly ekran bardzo bym prosil o pomoc chodzi mi o nowe gry jesli nie ma to poprostu napiszcie mi ze nie ma z gory dziekuje

bo szukałem ale z tymi linkami jest wielka rozsypka albo gry sa stare juz raz mi na tym forum pomogliscie byc moze teraz rowniez pomozecie jak ja cos bede mial z nowosci tylko pod ten konkretny model noki to z wami sie podziele

i wlasnie mam jeszcze jeden problem gry wgrywam przez oxygena i tam gry idzie pakowac do 136341kb idzie ta wartosc powiekszyc?

NOKIA N80 telefon pierwsza klasa

#82207  autor: szulzykk
 26 cze 2006, 23:40
wartosci tej nie da rady powiekrzyc :wink: Co do gier to szukaj w P2P tam tego sporo jest :wink: Pozniej moze na swoja stronke bede cos ladowal ale nowosci sie nie spodziewaj :-D

n6230i.prv.pl back in action !!